Alfons Arús és un gran pare. Té quatre fills: Hans, Ingrid, Arthur i Tatiana. I aquests segur que en el futur tenen pensat tenir fills i fer a Arús un gran pare. És el pater familias del clan i els ha portat a tots i cada un d'ells al seu programa. Ara, amb 62 anys -els va complir abans-d'ahir- ja és un gran avi i vol continuar sent-ho de més integrants que portin el cognom Arús en algun dels seus vuit cognoms catalans. Actualment, Alfons ja és iaio. I ho és d'Axel, el guapo fill de Tati Arús, el qual l'ha mostrat en més d'una ocasió a les seves xarxes socials. Ara, al seu Instagram, ha tornat a aparèixer i lluu genial.

Tatiana Arús La Sexta
Tatiana Arús La Sexta

Pot estar orgullosa ella de tenir un fill tan guapo, de tan sols sis anys, i pot estar molt molt orgullós Alfons d'haver-se convertit en un tros d'avi. La imatge que ha postejat a les seves històries d'Instagram la germana d'Arthur, Hans i Ingrid és pura 'meleta de romer'. Surt Axel, al llit, fent massatges a la seva mami mentre aquesta es troba estirada. Li fa un massatge a la cama, segurament per a alleujar la reportera de televisió de l'estrès del dia a dia. Poder compaginar la seva vida professional amb la vida personal i l'experiència de ser mama ha de ser tot un luxe per a ella.

Tati Arús IG stories
Tati Arús IG stories

Axel, preciós, apareix content mentre li fa un massatge a Tati a la cama i aquesta li escriu "que et cuidin així no té preu". I el completa amb una etiqueta única i brutal: #MiNiño. Bon fill i bon net: espaterrant.

Tatiana Arús IG stories
Tatiana Arús IG stories

Tanmateix, aquesta no és la primera ocasió en què Tatiana Arús parla del seu rebrot davant del gran públic. Quan tenia només quatre anys, la filla d'Arús ja va deixar caure a 'Aruseros' que el seu nen apuntava alt. Axel té molts dots, com fer massatges, riure, ser un xerraire i un trapella i ser molt simpàtic i trempat, però a ningú no li passaria pel cap que un dels seus hobbies fos el de caminar amb sabates de taló...

Ho explicava així Ángie Cárdenas, la iaia, al programa matinal dels Arús: "Yo sé de uno que recorrió todo un chino con unos zapatos de tacón, como si no hubiera un mañana, derrapando". Súper cute. Ens encanten els Arús i més analitzar els seus comptes d'Instagram... I és que Tatiana Arús és potser la que mes projecció té. És jove, comunica bé, és maca i té carisma: pot arribar molt molt lluny. Actualment compta amb més de 60.000 seguidors i el seu follow acostuma a anar bastant car, ja que només segueix a 570 afortunats. A les seves publicacions transmet passió, simpatia, empatia i desimboltura, el necessari per ser una gran al món de la comunicació i, en particular, al de la televisió.