Josep Maria Mainat ha tornat a la seva (ja famosa) casa familiar d'Horta, després de que la justícia hagi allunyat Angela Dobrowolski, la dona del productor que, suposadament, el va intentar matar i posteriorment, va convertir la llar en un niu d'escàndols. El retorn era molt esperat, i allà hi havia l'equip d'El Programa de Ana Rosa preparat per aconseguir la primera entrevista in situ després d'inspeccionar la mansió. El que s'ha trobat li ha produït un important cabreig: un saqueig en tota regla amb la caixa forta forçada "amb eines professionals" i un robatori de joies que, assegura, denunciarà imminentment.

Ana Rosa Quintana amb Miquel Valls sobre Mainat T5

Ana Rosa Quintana amb Miquel Valls sobre Josep Maria Mainat / T5

Josep Maria Mainat casa saquejada T5

Josep Maria Mainat casa saquejada / T5

El reporter Miquel Valls enxampava Mainat a l'interior de la casa, quan rebia la visita d'una dona. Amb el currículum de personatges estranys que han circulat per Horta aquests dies, s'encenien les alarmes. El xou, però, ha acabat: es tractava d'una decoradora, contractada per posar-la en ordre i fer-la habitable per al de Canet i els seus fills. Molt amable, serè i sense perdre el sentit de l'humor, tot i el malson que està patint, explicava que allà no quedava res de valor. Segons explicava el programa, les pertinències de Mainat es poden trobar en una botiga de segona mà de Barcelona. Evidentment, sense les joies familiars, de modest valor econòmic però sí d'alta càrrega sentimental. El productor anirà per la via legal contra els autors, entre els que, evidentment, podria haver l'Angela. Més problemes per a l'alemanya, doncs, per si no en tenia prou.

Josep Maria Mainat denuncia saqueig T5

Josep Maria Mainat denuncia el saqueig de casa seva / T5

Angela Dobrwolski dona Josep Maria Mainat T5

Angela Dobrwolski dona de Josep Maria Mainat / T5

casa mainat 3

Interior casa de Josep Maria Mainat / T5

La millor notícia, però, ha estat veure Mainat amb determinació per recuperar una part important de la seva vida: la casa que va comprar amb Rosa María Sardá​ i que ha vist néixer els seus fills. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat