Una notícia ha sacsejat la crònica de tribunals i la televisiva: un dels productors més importants del país, Josep M. Mainat, ha patit un intent d'assassinat per part de la seva tercera dona, Angela Dobrowolski, la nit abans de la revetlla de Sant Joan. El matrimoni feia mesos que vivien separats i quan Dobrowolski va saber que l'ex-Trinco volia el divorci l'hauria volgut matar per no quedar-se sense l'herència multimilionària. Els Mossos d'Esquadra sospiten que mentre Mainat dormia l'esposa, amb traïdoria, li va injectar insulina. Mainat va entrar en coma però ja està recuperat. Aquesta és Angela Dobrowolski el dia que va sortir a El convidat de TV3.

dona mainat tv3

Angela Dobrowolski, TV3

mainat fills tv3

Mainat i els seus fills a la seva casa de Sant Gervasi, Barcelona, TV3

La dona de 37 anys, estudiant de Medicina, alemanya catalanoparlant amb arrels a l'Europa de l'Est, està acusada d'intent d'assassinat pel jutge d'instrucció 32 segons informa Toni Muñoz de La Vanguardia. És la tercera dona de Josep M. Mainat i mare de dos dels seus cinc fills. Pol Mainat és el fill gran que va tenir amb la difunta Rosa Maria Sardà. Amb la seva segona parella va adoptar-ne dos (Mar i Misha) i amb Angela Dobrowolski, l'única amb qui s'ha casat, en té dos de biològics: Jana i Joan Ramon. El petit té el nom del conegut germà productor de Mainat, tristament desaparegut. El Trinco apareix sempre feliç amb la seva gran família a TV3 o a diferents actes benèfics.

matrimoni mainat tv3

Josep M. Mainat i Angela Dobrowolski, esmorzant a TV3

Mainat té 74 anys, és diabètic, daltònic i van detectar-li un càncer prematurament del qual es va refer després que li van extirpar el 80% de l'estómac. És productor, divulgador científic, organitzador del Canet Rock i un dels tuitaires més estimats del país. La notícia ha commogut els seus milers de seguidors però no n'ha volgut parlar. Mainat s'ha limitat a fer un tuit sobre l'1-O de 2017 aquest 1-0 de 2020, quan s'ha fet públic que segons totes les proves, fins i tot gravacions de vídeo del seu domicili, la seva dona el va voler matar per quedar-se amb l'herència.

ANGELA I MAINAT, TV3

Angela Dobrowolski TV3

El matrimoni a casa seva a Sant Gervasi, any 2013, TV3

En una entrevista concedida a El Periódico fa quatre anys Mainat deia sobre Angela, amb qui es va casar als 60 anys quan ella en tenia 25 (es porten 37 anys): "Yo creo que mi esposa actual será la última. No porque yo me haga viejo, sino porque creo que congeniamos mucho. En todo aquello que puede crear conflictos estamos de acuerdo". La dona i mare dels dos fills petits està en llibertat amb càrrecs. Investigada per intent d'assassinat. Segons avança El Caso.cat, Angela ha tornat a ser detinguda per intentar robar-li diners del banc amb xecs falsos.