Rosa María Sardà ha mort als 78 anys i deixa un fill orfe de mare: Pol Mainat, de 45 anys. Fa de realitzador de TV però és famós per fer d'actor de la sèrie de TV3 Majoria absoluta. És fill de l'únic matrimoni de la Sardà amb Josep Maria Mainat. El trinco i productor televisiu ha volgut recordar la seva ex amb una foto fabulosa de fa 40 anys, quan Sardà i Mainat van portar el nen de 5 anyets a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona.

Pol Mainat va ser l'encarregat de recollir el Gaudí d'Honor en nom de la seva mare que no va poder assistir a la Gala l'any 2016.

pol mainat tv3

sarda mainat tv3

rosa maria sarda fill pol GTRES

TV3 / GTRES

L'àlbum familiar de la Sardà compartit per un altre artista genial, Mainat, un dels trincos que amb Toni Cruz va recollir l'esperit del mític grup a un programa de TV3 on es buscava la nova Trinca i on Sardà va ser convidada. Família d'artistes. Ha mort el mite. Queda la seva obra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat