El culebrot Mainat es complica i esdevé sainet. Policies, ambulàncies, crits i tensió a la porta de casa de Mainat, televisat en directe per Telecinco, programa Ya es mediodía. Una dona russa amb marcat accent d'Europa de l'Est , de nom Alinka, tapada amb gavardina entrava a crits a la porta de la mansió de Josep Maria Mainat a Horta. És aquesta:

dona mainat 2

dona mainat 1

Dona de l'Europa de l'Est, Telecinco

Telecinco hi connectava en directe amb el reporter català Miquel Valls entrevistant la dona que crida. Aquest és el vídeo:

makinat 3

La senyora de l'Est cridant a Gabriel a la porta de Mainat, Telecinco

Mainat no és allà sinó a Canet de Mar, a una altra de les seves cases. La russa a Telecinco: "Soy la exnovia del scort latino (prostitut). Hace 8 meses que ya no es mi pareja. Le han estado contratando para estar con Angela. Ella estaba enamorada de él. Mainat me echó de esta casa por culpa de esa puta que se enamoró de mi exnovio, un prostiuto latino. Él sigue enamorado de mí. No me deja en paz". Espectacular. Dins la casa habita el prostitut, Gabriel, que ha fet fora la seva ex russa i no la deixa tornar a entrar. 

mainart

La noia de l'Est tapada amb gavardina i el reporter Miquel Valls, Telecinco

L'ha fet fora de la casa amb tres maletes. Insinua que dins aquella casa, angela o Mainat pagaven un prostitut llatinoamericà per la dona de Mainat. Gabriel i Angela es van enamorar. Ella crida reclamant que li tornin les seves coses, joies i pertinences. Arriben dues patrulles de la Guàrdia Urbana perquè hi ha crits. Fan fora Miquel Valls de l'escena. Vídeo de l'agressió:

Gabriel arrossega a la dona dins la casa violentament i es dona un cop amb la porta metàl·lica al cap. Policies al pàrking. Arriba una ambulància. Arriba algú amb perruca blanca i entra a la casa. Sembla que Gabriel se'n va detingut. Fi del capítol.

mainat cop t5

polis t5

mainat policia t5

psarkinh mainat t5

Sonsoles Ónega enganxada a la trama criminal i policial de Mainat, Telecinco

Telerealité a Telecinco. Un dels millors espectacles televisius que s'han vist en diretce i d'imprevist en els darrers anys. Pobre Mainat. Ho està veient tot per TV des de casa seva de Canet. Belén Esteban ha dit que si Angela s'embolicava amb el prostitut Gabriel, Mainat feia el mateix amb Alinka, la russa. Detinguda per furt i l'scort detingut per agressió. A Sálvame diuen que Angela és addicta a les drogues. Ser multimilionari no li compensa a Mainat aquesta vergonya. Continuarà.