La colonització del culebrot Pantoja per tota la graella de Telecinco és un fet. L'última bogeria de Paolo Vasile és la de programar el 'Socialité' de María Patiño dels caps de setmana també a la nit del dilluns. Vol competir amb 'El Hormiguero' esbombant l'enèsima exclusiva sobre el clan tèrbol de la tonadillera. Tampoc es facin gaires il·lusions: es tracta d'un dels programes més tramposos de 'La Fàbrica de la Tele' i Mediaset. Podria passar que anunciessin que Isabel estaria embarassada d'un alien... i durant l'últim sospir de l'emissió confirmar que no. Té els pitjors tics de 'Sálvame' i tota la fatxenderia de Patiño, que n'és molta. Més enllà d'aquestes consideracions, sembla que l'únic programa que no parla del serial sigui l'irrellevant 'Más que Coches'. Una tortura.

Jorge Javier Vázquez amb Kiko Rivera T5

Jorge Javier Vázquez amb Kiko Rivera / T5

patiño adn kiko portada

María Patiño prova ADN Kiko Rivera 'Socialité' / T5

Un dels que més sang en fa de tot plegat és, per raons òbvies, el reality 'La Casa Fuerte': tenen a Isa P., filla i germana de les parts en disputa, a la que fan tota mena de barrabassades furgant al drama familiar. La jove està al límit, i la seva companyia tampoc ajuda gaire: Asraf Beno, el seu xicot. Un home que ha demostrat l'empatia d'una ameba davant del tràngol de la seva estimada, a banda d'actituds masclistes que són vox populi dins i fora de la tele. La resta de concursants ja les han utilitzat com a arma llancívola: l'Asraf, però, es fa l'ofès i la víctima, a més d'influenciar la Chabelita. I és clar, només faltava que Telecinco perdés un dels cromos de l'àlbum. Jorge Javier no el suporta, però és el peatge per mantenir viu l'espectacle. Fins al punt de ser humiliat pel mateix Beno, que en la seva queixa li etzibava al badaloní: "Lo que no se puede hacer es decir lo que te digan por el pinganillo... ten personalidad y di lo que piensas tú, no lo que te digan por el pinganillo. No me hables como si fuese tonto." Tenim la memòria fràgil, però no recordem l'últim que es va encarar amb ell així a T5... i va "sobreviure". Doncs l'Asraf no només segueix ben viu, si no que fa JJ mossegar-se la llengua.   

Jorge Javier Asraf Isa Pi T5

Jorge Javier, Asraf Beno i Isa Pi / T5

Isa Pantoja plora T5

Isa Pantoja plora a 'La Casa Fuerte' / T5

Isa Pi amb Asraf T5

Isa Pi amb Asraf ensorrat / T5

El dia que Isa Pi estigui amortitzada, que tremoli Asraf. La còlera de Vázquez serà terrible.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat