Hi ha un despatx a Fuencarral on hi ha algú, en una de les plantes de ben amunt, que s'està fregant les mans en aquests moments. Aquest algú és Paolo Vasile, que albira un nou divendres amb un share descomunal per la nova entrega de Cantora. La herencia envenenada, el culebrot en format salvamesc on s'està explicant amb tot luxe de detalls què passa amb l'herència de Paquirri. Per què? Perquè avui s'ha sabut la resposta d'Isabel Pantoja al requeriment judicial interposat pels germans del seu fill.

Kiko Rivera, Telecinco

Kiko Rivera (Telecinco)

La cosa es posa lletja, i de quina manera. Just el dia que Kiko Rivera està de dol per la mort del seu sogre, el pare d'Irene Rosales, la tonadillera ha respost de manera contundent a Fran i Cayetano Rivera, que pretenen obtenir alguns dels objectes personals (trajes de luces i d'altres) del difunt torero, i que el passat mes d'agost Kiko Rivera assegura que va veure amuntegats en una cambra secreta de Cantora.

pantoja ma al cap t5

Isabel Pantoja (Telecinco)

Kiko Fran Cayetano Rivera @cayetanorivera

Kiko, Fran i Cayetano Rivera (@cayetanorivera)

Temps enrera, la Pantoja va assegurar que durant un robatori, s'havien endut tot el que era de Paquirri, teoria desmuntada per Kiko amb el seu testimoni del que va veure. En saber-se, els dos fills de Paquirri i Carmina Ordóñez van emprendre accions legals contra la cantant, com a símbol de lluita de la memòria i la darrera voluntat del seu pare. Però les coses no seran fàcils. La Pantoja tenia 48 hores per respondre al requeriment, i just abans del venciment del termini, ha respost. I vaja si ho ha fet. Un "No acepta" com una casa de pagès. Els germans Rivera li exigien que els hi tornés "lo que les pertenece'', però ella continua en sus trece: "la artista aduce que la petición se basa en un documento privado de 1987 -el cual asegura no recordar haber firmado- y se remite a la escritura de partición. En dicha escritura de partición no figuran estos enseres ya que solo aparecen los bienes con un valor económico y no sentimental", escriuen a ¡Hola!".

isabel pantoja Kiko rivera GTRES

Isabel Pantoja i Kiko Rivera (GTRES)

Veurem si la sang arribarà al riu o no. Tenim cas Cantora per estona.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat