Tindrà les seves coses bones i moltes de dolentes. S'haurà extralimitat en moltes ocasions, humiliant gratuïtament concursants, convidats i col·laboradors. Serà frívol i farà gal·la de filies i fòbies d'un biaix molt determinat. Però una cosa s'ha de dir: a Telecinco no el tus ningú. Ni tan sols la reina Ana Rosa Quintana, que presumeix de gran professional i no arriba ni a la sola de les sabates del número 1 de Mediaset: Jorge Javier Vázquez. El badaloní està gaudint com un nen en una piscina de boles amb el Merlosplace, és dir: la infidelitat del periodista ultra Alfonso Merlos, retransmesa pel web fatxa de Javier Negre (amb el que sembla que està enfrontat per problemes de faldilles) i saltant-se el confinament amb una alegria insultant. És el tema de la setmana a Can Vasile, però l'únic que gosa dir les coses pel seu nom és Vázquez. L'inici del programa d'aquest dilluns 27 d'abril, la bomba. 

Salvame Jorge Javier Merlos T5

Sálvame Jorge Javier Vázquez Alfonso Merlos T5

Ana Rosa deu estar buscant un cau on amagar-se, després de la vergonyant entrevista que ha fet a Merlos durant el matí: servil, covard, tapant el seu col·lega de fatxilàndia. Quintana's style. Què ha fet Jorge Javier? Treure la destral i, en un minut, escapçar a tort i dret, amb ninots a l'estil "Les mil i una nits" i música àrab: "aquí estoy con mis colaboradores que es un equipo, y no un harén como el que podría tener Alfonso Merlos. El término harén designa al conjunto de mujeres hermosas que rodea a un personaje importante. Alfonso Merlos es jefe de prensa del Colegio de Abogados de Madrid, escritor y famoso contertulio de televisión. Su novia oficial y hasta el pasado jueves concubina favorita era Marta López." Vaja, l'estil d'un i altre estan a les antípodes. Vázquez, sense frens: "Pero según la Real Academia de la Lengua, un harén es también un grupo de hembras que conviven con un macho en la época de procreación, como ocurre con los ciervos. Si sustituimos la procreación por el confinamiento, y los ciervos por hombres y mujeres, la cosa queda de la siguiente manera: Merlos es el sultán de este harén con una favorita, López, que atención, no sabía que compartía protagonismo con otras concubinas. Entre ellas, la reportera de Socialité Alexia Rivas". Podríem seguir però no cal.

Jorge Javier Marta López T5

Jorge Javier Marta López T5

Quintana porta Merlos per fer-li la pilota i oferir-li un micròfon on vomitar la seva doble moral. Vázquez, mentrestant, els hi dona a tots ell on més mal els hi fa. Per cert, que el català ha posat la cirereta callant el col·laborador Antonio Montero: "no me toques las narices. Aquí el discurso de VOX, no. A tomar por culo. Este programa es de rojos y maricones. El que no quiera que no lo vea ".