Potser el titular d'aquest article no respon fefaentment a la realitat. Que ningú s'esveri: quan diem que "Jordi Cañas ataca Toni Soler", el que volem dir és que Cañas ataca mitja Catalunya. El confinament fa que l'eurodiputat de Cs tingui encara molt més de temps lliure, i pugui dedicar-se al seu esport favorit: assenyalar, incendiar i escopir contra l'independentisme, TV3 o el sursum corda. Fer el feixuc i gens recomanable exercici de repassar el seu compte de twitter és una mena d'orgia contra tots aquells que no comparteixen la seva coïssor malaltissa. Ara bé, que sigui insistent no vol dir que sigui original: trobem desenes de tuits (53, diu) de text idèntic però amb víctimes i objectius diferents. I sí, l'últim destinatari és l'home que li roba la son: el presentador d'Està Passant.

Toni Soler Arrimadas TV3

Toni Soler Arrimadas TV3

Cañas viu com una festa major la presència de les forces armades espanyoles a Catalunya. L'èxtasi es trasllada a l'univers tuitaire i li serveix per atacar Toni Soler, a les antípodes intel·lectuals del polític. El de Minoria Absoluta esclatava en veure militars a la seva ciutat, Badalona, fent el numeret de la desinfecció: "Foteu el camp!". Jordi li fa la creu, treu el retolador, i l'inclou en la seva aberrant concatenació: els atemptats del 17-A, el procés i el coronavirus. "Si el separatismo aprovechó el atentado terrorista yihadista en Barcelona para impulsar el procés y atacar a “España” y sus instituciones, ¿como iban a desaprovechar la oportunidad de una crisis tan terrible como la del Covid-19 para hacer lo mismo?" Raca, raca, raca. 

CAÑAS MOBIL tv3

Jordi Cañas TV3

Més enllà d'altres consideracions sobre les seves bajanades penoses, criden l'atenció les cometes en la sacrosanta 'Espanya'. Què vol dir? Que no n'existeix? La seva pàtria és només un eufemisme? Marededéusenyor, que te pierdes, Jordi.