Dijous TV3 va cancel·lar Polònia per emetre un debat d'europarlamentaris catalans que en algun moment va semblar un capítol (molt realista) de Polònia. Carles Puigdemont de JxCat entrevistat en solitari per Xavi Coral a Brussel·les i després a plató Jordi Cañas debatent amb dos diputats d'ERC i PSC i els del PP i els comuns en dúplex.

JORDI CAÑAS tv3

puigdemont coral tv3

TV3

Xavier Graset dona la paraula a Cañas que està enfadat. Aixecant molt el to: "¿Por qué Puigdemont ha merecido una entrevista a parte y no se ha dignado a debatir?. Le habéis hecho una entrevista hagiogràfica (Vides de sants). ¿Hay clases entre los eurodiputados: unos de primera con entrevista y otros aquí sin poderlo interrumpir? Eso quizás que nos lo expliquéis antes de venir". 

plato 324

graset tv3

TV3

Graset ha hagut d'explicar per què Puigdemont mereixia una entrevista: "Volíem remarcar la importància que l'expresident tingués ara condició d'eurodiputat i per això aquesta entrevista". No ha dit per què no debatia amb els altres i Cañas seguia bramant "Quien ensucia el parlamento son esos dos presuntos delincuentes. Su presencia es como si hubiera entrado un avestruz. Suscitan un poco de atención y poco más". El diputat del PP també protesta: "Esto parece un programa de ficción nocturna y no informativo". I com que Vox no hi era convidat Hermann Tertsch ha insultat els espectadors de TV3 des de fora: "lerdos cebúes":

Ho feia perquè les xarxes acostumen a protestar quan Cañas surt a TV3:

L'últim tuit és inèdit: espectadors gravant-se a ells mateixos insultant el seu aparell de televisió quan surt Cañas. No era Polònia. Va divendres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat