Íñigo Onieva es prepara per al gran dia. Va pensar que mai no arribaria el gran dia i menys després de les seves malifetes. El jove va ser infidel a Tamara Falcó i van trencar en destapar-se la veritat i confessar finalment que era cert. Però per Nadal, una enamorada marquesa de Griñón li va demanar perdó a un insistent empresari de lleure nocturn. Van reprendre el seu compromís en el punt que el van deixar, però la filla d'Isabel Preysler va establir unes condicions. Li va demanar que deixés el món de la nit, però també que deixés de sortir amb dones. Encara que es casa enamorada, Falcó segueix desconfiant de la seva parella. Si passés alguna cosa abans del casament, amb tots els preparatius en marxa, seria una gran humiliació per a ella. Per aquesta raó, vol controlar el comiat de solter del jove.

Mentre Tamara Falcó no deixa anar peça sobre el seu comiat de soltera, els amics d'Íñigo Onieva ja li han preparat la seva i tiraran la casa per la finestra. La periodista Leticia Requejo ha aportat alguns detalls a 'El programa d'Ana Rosa'. Segons la col·laboradora, els seus amics estan organitzant un viatge a l'Argentina, on passaran diversos dies. Són els íntims amics de l'empresari els que viatjaran amb ell al país andí. Un total de 10 i 12 amics amb qui Onieva desitjava fer un viatge d'aquestes característiques. Com a dada curiosa, per petició de Tamara, només poden anar homes. Les amigues o algunes de les parelles dels joves no poden anar. L'ús de mòbils també està vetat.

Íñigo Onieva enuig
Íñigo Onieva enuig

Tamara Falcó no es fia d'Íñigo Onieva: comiat perillós

L'entorn de Tamara Falcó confessa que ella té molta por. No vol que torni a succeir el mateix que l'altra vegada. Seria tota una humiliació. Els amics de la marquesa de Griñón no es fien gens de les aventures d'Íñigo. Aquests el van posar de malnom a l'empresari, "Íñigo Loniega", perquè va negar diverses vegades les infidelitats a la seva futura esposa fins que es va veure acorralat i no va poder mentir més. Ara podria tornar a cometre una infidelitat i tornar a mentir.

Íñigo Onieva i Tamara Falcó
Íñigo Onieva i Tamara Falcó

Íñigo Onieva sabia des del primer moment que havia estat infidel a Tamara Falcó. Encara que els periodistes el preguntaven i li aportaven dades contrastades, ell negava tot. Fins i tot quan va sortir el vídeo on se li veu en una festa besant-se amb una jove, va dir que era d'un altre estiu. La marquesa el va creure fins que va veure que tot era una obvietat.

Sembla que Tamara Falcó té ganes de casar-se i formar una família, i no li importa que sigui amb Íñigo perquè sinó hauria de començar de zero i ja són més de quaranta anys.