Íñigo Onieva i Tamara Falcó s'han donat una segona oportunitat i sembla que aquesta és la definitiva. Al setembre van prendre camins oposats després de la reconeguda infidelitat de l'empresari. Tanmateix, els dos estaven molt enamorats i amb les festes nadalenques van tornar a trobar-se. Ara han decidit reprendre la seva relació en el punt en el qual la van deixar i el proper mes de juliol s'uniran en matrimoni convertint-se en espòs i esposa. No obstant això, en la modèlica parella no tot és perfecte. Sembla que el fill de Carolina Molas encara no s'acostuma a la pressió mediàtica i va protagonitzar un desagradable episodi amb els periodistes que va treure la seva pitjor cara.

Íñigo Onieva enuig
Íñigo Onieva enuig

"Apaga aquesta llum, si us plau, que és un empipament, està tothom per aquí, si us plau, apagueu això que és una murga! Podeu deixar de molestar?", exigia l'empresari. Uns dies més tard va voler donar explicacions sobre el seu comportament amb el reporter. "No tinc cap problema, però estic traient al gos a les dotze de la nit i em planteu uns focus a la cara, és molt desagradable".

Íñigo Onieva demana perdó als periodistes

Però igual que va succeir amb la infidelitat de Tamara Falcó, Íñigo Onieva s'ha penedit i ha demanat perdó públicament. Va demanar perdó als professionals que estaven fent el seu treball. "Si s'han vist fets malbé els demano perdó, per descomptat, però anem que jo l'únic que he dit és que no em treguin amb un focus a la cara a les dotze de la nit amb dues-centes persones mirant-me".

Íñigo Onieva enuig premsa
Íñigo Onieva enuig premsa

Una vegada es va disculpar va contestar a les preguntes de la premsa amablement, encara que apressat per les hores i les ganes de tornar a entrar a casa. Íñigo revelava que "no tinc vestit encara" per al casament i que com a regal de noces, l'únic que demanaria és "un bon tendal que cobreixi tot el cel perquè no plogui". "Moltes gràcies a tots pel vostre interès i gràcies pels vostres desitjos que sigui un bon matrimoni", concloïa abans d'entrar de nou a la seva casa juntament amb el seu gos.

Tamara Falcó es va quedar de quadres quan va veure el comportament del seu futur marit. A casa li va clavar l'esbronc perquè la premsa és la que està pagant tots els luxes de la família Preysler, així com el futur casament d'ambdós.