Tamara Falcó i Íñigo Onieva caminen de manera tortuosa cap a l'altar. Es casaran a començaments de juliol sempre que arribin de la mà. No ho tenim pas clar, la seva és una relació tan estrambòtica i ferida de mort que en qualsevol moment salta pels aires. La desconfiança és l'elefant a l'habitació, però la filla d'Isabel Preysler s'entesta a fer com si no existís. En quant al madrileny, ha fet grans esforços per redimir-se, canviant la gresca i les amigues per l'oració i els temples religiosos. Tanmateix el veiem cada cop més crispat, s'encara sovint a la premsa enmig del carrer, molt chuleta. A la Tamara això no li agrada un pèl: potser l'Íñigo no s'ha adonat de què va la història, però la seva promesa viu de la imatge pública. I ell se la carrega amb cada pixada fora de test. 

El comportament irascible del nuvi, però, no és l'únic nuvolot que amenaça l'horitzó immediat. La mare té problemes amb l'ex Mario Vargas Llosa, i la fillastra difunta Laura Boyer l'ha deixada com a un drap. Mami no està bé i això angoixa la Falcó, qui per d'altra banda està demostrant que o no té ni la més remota idea de relacions, o que vol carregar-se-la des de dins. Amb certa subtilesa, que parezca un accidente. Si vol li fem un petit recordatori: una parella pot signar la seva sentència de mort quan hi ha un trasllat o unes obres pel mig. S'ha d'anar al tanto: peus de plom, paciència i cintura. Ah, sí, i pau interior. Precisament la que està perdent el nuvi.

Iñigo Onieva se pone chulo Tamara Falcó Telecinco
Íñigo Onieva encarant-se a la premsa en presència de Tamara Falcó / Telecinco

La nova aventura de Tamara i Íñigo que posa en risc la seva pau

Llegim a Informalia la nova aventura dels amants: és estressant i cridanera, si més no sobre el paper. Això sí, tinguin en compte que no parlem de gent normal, aquests són pijos 5 estrelles, amb assistents, criats, majordoms i gent que es menja els marrons per tu. Però vaja, que fins i tot així hi ha zones de perill extrem. Parlem de fer una reforma a casa, amb constructors, industrials i obrers circulant pels teus dominis, prenent decisions espinoses sobre colors, acabats i caprichitos diversos. Ai, les obres. Què bé que et sents quan acaben, oi? Doncs això és el que comença a passar a can Falcó, preparant la que serà la seva llar... i dels futurs fills, si n'arriben. La història d'aquesta reforma és molt sucosa: la fan a l'àtic de megaluxe dissenyat per l'arquitecte dels famosos Joaquín Torres a Puerta de Hierro, a Madrid, i és propietat en exclusiva de la marquesa de Griñón. Li van donar les claus fa 8 mesos i encara no l'ha estrenat. I no ho farà, de moment. La Tamara l'està tornant a fer, ja no li agrada. Jopetas.

Ático Tamara Falcó GTRES
Construcció de l'àtic de Tamara Falcó a Puerta de Hierro / GTRES

Fer obres en un àtic de megaluxe que no has ni estrenat, la nova excentricitat de Tamara Falcó

L'encarregat de la reforma del pis de més de 180 metres quadrats, dues terrasses i una piscina privada no serà el marit del televisiu Raúl Prieto, cosa que segur l'ofèn. És com dir-li a l'arquitecte VIP que el seu disseny de milió i mig és un bunyol molt millorable. El digital explica que una empresa fa temps que preparava els canvis, i ara "la está dejando a su gusto. Quiere que sea más diáfana, tipo loft, con la cocina y el salón comunicados". També que la il·luminació està sent alterada, com d'altres detalls per "personalizar al máximo la vivienda". Tunejada. I aquí entra en joc Onieva, que omplirà l'agenda amb visites d'obra, elecció de materials i un llarg etcètera. Més pressió. La pitjor notícia per a un nuvi que viu amb l'ai al cor. L'únic pel que no pateix és per la pasta, perquè no és seva. Ara bé, haurà de calmar-se perquè la Falcó aconsegueix grans descomptes fent promoció als mitjans que ell maltracta. Diuen que "le han hecho una más que generosa rebaja por promocionar la empresa que comercializa estos pisos. No podemos afirmar que le hayan regalado la casa pero si Hacienda supiera de la rebaja podría tomar cartas en el asunto". Es pot carregar el negoci. I la boda. I tot el castell de fades. Acabaran fatal. 

Tamara Falcó El Hormiguero Antena 3
Tamara Falcó / Antena 3
Íñigo Onieva GTRES
Íñigo Onieva / GTRES

Valeriana a dojo, Íñigo. Respira. Que tens la meta a tocar.