Com cada dimecres al matí, les principals revistes del cor sorprenen a tots amb les notícies que porten a les seves portades. Sorpreses com la que ha donat la revista Semana anunciant, contra tot pronòstic, el nou estat sentimental de la periodista esportiva, Sara Carbonero, poc més de tres mesos després de fer oficial la seva separació amb Iker Casillas, el que fos porter en el Reial Madrid. Una ruptura que els dos, de muto acord, van comunicar a través d'Instagram el març passat del 2021, concretament el dia 12. Pel que sembla, la que fos presentadora de Telecinco hauria trobat de nou l'amor i tornaria a sentir papallones a l'estómac. El responsable no seria cap altre que Kiki Morente, cantant i artista, germà de la també cantant Estrella Morente.

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Una notícia bomba de la que molts mitjans de comunicació s'han fet ressò, com no podia ser de cap altra manera. Doncs Sara Carbonero, des que es va fer oficial la seva ruptura, ha estat en boca de tothom, sent molts els que han analitzat totes les seves fotografies i missatges que ha compartit a les xarxes socials. Missatges com el que en les últimes hores ha compartit Iker Casillas, coincidint amb la notícia de Sara Carbonero i el seu nou amor, amb qui portaria sortint prop de dos mesos. El que fos jugador del Reial Madrid es troba passant uns dies de descans a la Riviera Maya, a Mèxic, i a la seva manera no ha dubtat en pronunciar-se sobre el nou estat sentimental de qui fos la seva dona. Ho ha fet amb una frase en anglès que es tradueix a: "Gaudeix de cada moment". Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

Perfil d'Instagram d'Iker Casillas

Una fotografia en la qual Iker, mirant al mar, està assegut en un banc de fusta que conté un missatge escrit en anglès. Entre d'altres coses es pot llegir: "La vida és curta i el temps es mou ràpid". Un pas per l'altre costat de l'oceà que sembla que li està provant a les mil meravelles a Casillas, ja que li està permetent reflexionar sobre tot l'ocorregut en la seva vida durant aquests últims mesos, així com escapar-se de la brutal pressió mediàtica a la que ha estat sotmès. "Bona filosofia", "Quina enveja de vistes", "Passa un bon estiu", "El paradís" o "La vida són dos dies, a gaudir" són alguns dels molts comentaris que els seus seguidors, més de 17 milions, l'hi han fet arribar. Missatges d'Iker Casillas amb els que deixa clar que malgrat no estar amb Sara Carbonero, qui es troba passant uns dies a Porto amb els seu fills i amigues, els dos mantenen una molt bona relació. Tant que no dubta a desitjar-li el millor en la nova etapa que acaba de començar. Correrà ell la mateixa sort? Arribarà l'amor de nou a la seva vida?