Ja és oficial. Després de molt temps esperant el moment, per fi podem dir que ha arribat l'estiu. Ho ha fet dilluns 21 de juny. Una data que molts famosos, i no famosos, han celebrat. Entre ells, la periodista esportiva Sara Carbonero. A través del seu compte d'Instagram, on és molt activa, la que fos dona d'Iker Casillas ha sorprès amb una captura en la qual els comentaris no paren d'acumular-se els uns sobre els altres. Tots li diuen el mateix. Encara no l'has vist? La tenim.

sara carboner portada ig

Sara Carbonero, Instagram

"Welcome summer", que es tradueix a "Benvingut estiu". Aquest ha estat el missatge de dues paraules en anglès, juntament amb l'emoticona d'un sol, que l'ara locutora a l'emissora de ràdio Marca ha compartit al món viral quan faltaven pocs minuts per a les sis de la tarda. Mirant a càmera, afavorida com sempre, de braços plegats com si s'abracés a ella mateixa i el cabell solt. D'aquesta guisa apareix l'íntima amiga d'Isabel Jiménez, presentadora de les notícies a Telecinco. "L'estiu que esperem" i "Ganes de tu" són algunes de les etiquetes que escriu la comunicadora de Castella-La Mancha. La foto de la que parlem és la següent:

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

"Bellesa", "Guapíssima", "Guapa", "La més guapa", "Preciosa" o "La dona més guapa" són alguns dels moltíssims comentaris, tots en la mateixa línia, que es poden llegir a la publicació més recent que Sara Carbonero, molt afavorida amb un vestit negre i un barret de palla, ha compartit en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 3 milions de seguidors. Un retrat que arriba poc després de fer oficial que es troba immersa en nous projectes. Això sí, no ha especificat quins són. Un estiu que podria servir perquè ella i el seu ex, Iker Casillas, es reconciliïn després de fer oficial el seu divorci el març del 2020 a través d'un comunicat. Doncs fa relativament pocs dies els dos van ser enxampats per la premsa mentre visitaven el nou pis del que fos porter del Reial Madrid. Nou comunicat a la vista?