Després de diverses setmanes de rumors, Iker Casillas i Sara Carbonero, a través d'un comunicat a Instagram, van anunciar el seu divorci a mitjans de març. Una ruptura que arriba després de més de deu anys amb la periodista esportiva, ara a Radio Marca, i dos preciosos fills en comú, Lucas i Martín. Des d'aleshores, el que fos jugador de Reial Madrid ha optat per mantenir-se al marge i no concedir declaracions. Un silenci que ara ha trencat. Doncs el de Móstoles apareix a la portada de la revista Diez Minutos, de dimecres 16 de juny, parlant del duríssim moment que està travessant arran de la seva ruptura i tota la pressió mediàtica a què està sotmès.

iker caselles GTRES

Iker Casillas, GTRES

"Estic necessitant ajuda professional". Així de clar i directe es mostra l'ara director general de la fundació del Reial Madrid. "Estic esgotat físicament i mentalment i porto a sobre moltes càrregues familiars", afegeix. Unes declaracions amb què fa evident la delicada situació que travessa, des que va anunciar la seva separació amb Carbonero. Iker està en el punt de mira, fins al punt que les seves aparicions públiques, ja siguin sol o acompanyat dels seus fills, i tot el que publica a les xarxes socials, és analitzat fins al més mínim detall. "Mentre els meus fills estiguin bé, les altres coses me la bufen", assegura el que fos porter. I és que malgrat que Iker i Sara mantenen una bona relació, per als fills d'ambdós, Lucas i Martín, no està sent gens fàcil.

iker caselles sara carboner GTRES

Iker Casillas i Sara Carbonero, GTRES

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

Perfil d'Instagram d'Iker Casillas

Una llarga i sincera entrevista en la qual Iker Casillas va un pas més enllà, no es talla i assegura que prendrà mesures legals contra totes aquelles persones i mitjans que s'han dedicat a publicar notícies falses i perjudicials contra ell. Entre d'altres coses, s'ha assegurat que ha estat infidel a Sara Carbonero amb una llarga llista de dones. Dones que algunes d'elles han optat per donar la cara i explicar la suposada aventura que van viure amb el jugador de futbol. Un detall que ha molestat molt el de Móstoles. Per aquesta raó assegura: "Qui m'ha fet mal, pagarà". Ja ho diuen, qui riu últim, riu millor. S'acosten demandes. Moltes.