Sara Carbonero té nou nòvio. El seu traumàtic divorci, a la vista de tots com ho va ser el seu enamorament pel Mundial de Sudàfrica amb el petó d'Espanya, ha comportat hores de TV. Han aparegut diverses amants d'Iker Casillas i la Carbonero ha passat a ser la banyuda d'Espanya. L'adulteri ja no és delicte però és lamentable, per qui el fa i per qui el pateix. I Telecinco, la cadena on ha treballat Carbonero, ha estat l'encarregada d'esbombar les petardes que afirmen haver-se anat al llit amb Casillas. Ella ha decidit refer la seva vida amb un cantaor, el germà d'Estrella Morente, Kiki Morente:

semana

Semana

La revista Semana parla clar: "El responsable de su felicidad tiene nombre y apellidos. Se trata de Kiki Morente, hermano pequeño de Estrella Morente, con el que lleva saliendo desde hace dos meses. El cantaor tiene 31 años y se conocieron a través de una amiga en común. Ambos están muy ilusionados, tanto que Sara ya está integrada en el círculo familiar de la periodista. De hecho, en alguna ocasión ha posado junto a la hermana de su pareja, Estrella Morente". Aquest és l'atractiu Kiki, una barreja de Manu Carrasco i Sergio Ramos, un andalús d'ulls verds:

kiki morente 1

kiki morente 2

kiki morentre 3

kiki morente 4

 

Kiki Morente, Instagram

Afirma la revista del cor que aquest és el primer estiu que Sara Carbonero passa sense Iker Casillas, però està feliç amb viure una època dolça al costat, ara, de Kiki Morente. L'artista té  25 mil seguidors a Instagram, lluny dels 3 milions de la periodista. Expliquen que Sara i Kiki estan molt il·lusionats i que tot i que els compromisos professionals no els permeten veure's amb tota la freqüència que els agradaria, fan tot el possible per a veure's i estar junts. De fet, Kiki ha viatjat a veure a Sara Carbonero quan aquesta ha estat fora de Madrid. És el que va fer quan la periodista va ser a Cadis.

sara carbonero GTRES

Sara Carbonero, feliç, GTRES

Fins a Cadis es va desplaçar el cantaor des de Granada. Ja ha presentat a Sara a la seva àvia, que té 91 anys. Definitiu: s'estimen. Carbonero no ha badat boca i l'últim que ha postejat és un record per la Selecció espanyola que ha perdut a l'Eurocopa. Records del seu ex que va conèixer en una gran competició. Ara sent nostàlgia com a experiodista d'Esports de Telecinco:

sara ig

Sara Carbonero Instagram

Ganamos y perdemos como EQUIPO, i una foto de pinya. Sara Carbonero sap molt bé fer de la jove perfecta d'Espanya, la que totes les mares voldrien pels seus fills. En canvi, Iker Casillas ha passat de gendre d'Espanya a cunyat. Les seves examants són un despropòsit i Sálvame relata que Iker tenia problemes amb la beguda:

ruth amante casillas Telecinco

sara denez 1

nadia de iker casillas IG

Diverses dones que afirmen ser amants de Casillas, Telecinco

Nadia Alexandrova, model búlgara de cotxes de concessionari, Ruth Sanz, que l'acusa de garrepa, Sara Dénez, amiga d'Alejandro Sanz... moltes i diverses que afirmen ser amigues del porter del Reial Madrid,  mentre Sara guarda discreció i el seu nou nòvio és artista. Casillas només cantava al llit o contra el Barça.