México lindo y querido. Ibai Llanos, soci i col·lega de Gerard Piqué, està vivint moments dolços en aquest país. Li acaben d'atorgar el premi al millor streamer de l'any, té motius per estar content. El basc està exultant, ha passat la mà per la cara als seus rivals i en aquest món la competitivitat és cada cop més descarada. Per això la seva alegria, felicitats. La seva joia, però, té una cara b. Un gust amarg a la boca del seu íntim Gerard Piqué. Llanos l'ha traït, s'ha canviat de bàndol. S'ha passat al team Shakira, ni que sigui per una estona. 40 segons, 3 minuts, tant se val. Però com que pràcticament tot el que fa l'Ibai es retransmet per xarxes, l'escena ha passat a la posteritat i convertida en un martell que colpeja el seu orgull sense descans. 

Piqué i Llanos passen molt de temps junts últimament, especialment per la famosa Kings League. En Gerard és el president de la competició, com el Tebas però en bo; Llanos també és president però d'un dels equips participants, el Porcinos F.C. Es veuen les cares a les tertúlies i els directes de tot aquest tingladu ple d'èxit i sorpreses. Un format que ha esclatat paral·lelament a un dels moments més tensos i agitats del conflicte de l'ex futbolista amb Shakira. El llançament de la 'Session #53' amb Bizarrap els hi ha enganxat de ple, per això hem vist Casios i Twingos. Els companys d'aventura d'en Gerard també han volgut burxar-lo una mica, com quan li demanaven la seva cançó favorita del productor argentí, autor del famós 'Quédate'. Una brometa, res greu. La de l'Ibai també pot ser una broma, tot i que molt més escandalosa.

La traïció mexicana de l'Ibai al seu soci Gerard: un sopar que acaba amb eufòria

L'estada mexicana de Llanos ha donat molt de sí. Abans de posar la cirereta amb els guardons rebuts durant la gala va gaudir dels productes locals. Imaginem que el sopar que va cruspir-se amb la colla d'amics representava l'excel·lent cuina local, ben coent en tots els sentits. Entre el picant i algun xarrupet per acabar l'àpat, Llanos se'n va deixar anar. Precisament quan la megafonia del local posava la cançó que destrossa el seu amic Piqué a tot drap. El tema va provocar molta bogeria, tothom s'esgargamellava. L'Ibai, com el que més. Braços a l'aire, ganyotes d'èxtasi, desfermat. "Pa' tipos como túuuuuuuuuuuuuu", com si formés part del cos de ball de la colombiana.

Shakira Session #53 Bizarrap Youtube
Shakira a la 'Session #53' amb Bizarrap / Youtube

Vídeo d'Ibai Llanos esgargamellant-se amb la cançó de Shakira contra el seu amic Piqué

"Noches de México lindo", escriu el basc resident a Barcelona després de veure's retratat a xarxes socials. Aquí no s'ha complert això de "el que passa al D.F., es queda al D.F.". Hi havia eufòria, bon rotllo, això queda clar. I que l'Ibai se sap la lletra com els números del seu DNI, fil per randa. Va cantar cada pulla de Shakira a Piqué com si li anés la vida. Intuïm que Piqué no és rancuniós, però vaja: segur que gràcia, gràcia, no li haurà fet. I que alguna li deixarà anar en el seu pròxim encontre. Això també forma part del xou.

Ibai Llanos cantant Shakira Twitter
Ibai Llanos esgargamellant-se amb Shakira / Twitter
Piqué Twitch
Gerard Piqué / Twitch

En aquesta guerra s'ha d'estar sempre en guàrdia. Al tanto amb el foc amic.