Diumenge de tensió el de Gerard Piqué, Shakira i Clara Chía. S'han de veure les cares, cosa que no els hi fa gens de gràcia. Hi ha un motiu de pes per fer-ho: és l'aniversari de Sasha Piqué Mebarak, el fill petit de l'ex parella més famosa. Bufa 8 espelmes en ple conflicte de separació familiar, probablement serà l'últim que celebri a Barcelona durant molt de temps. Aviat marxarà a Miami amb la mare i ves a saber què passarà després. La mateixa circumstància que ha viscut en Milan, el germà gran. Fa una setmana li tocava a ell, feia 10 anyets. Un homenot. La diferència és la ubicació del bullici: si el de Milan va ser a la mansió d'Esplugues, amb el Gerard com a convidat i Clara Chía vetada, ara els papers s'intercanvien: el culer l'organitza la festa al seu domicili, la nòvia hi és i la colombiana ha de picar el timbre per accedir-hi. Així viuen ara la relació amb els fills: per torns i demanant "permís". 

Una situació trista, una llar que ja mai no serà el mateix. Sense posar-nos gaire dramàtics, el que és ben segur és que tot serà diferent a partir d'aquest 2023. Tot menys de l'amor que Shakira i Piqué senten pels seus fills, això no és negociable. Una altra cosa és que la seva custòdia i, especialment, els seu afecte s'estigui convertint en una arma llancívola per continuar amb la guerra de ex. Però que els estimen? A morir. De proves, totes les del món. Aquests documents ho acrediten.

Shakira Sasha Gipuzkoa surf @shakira
Shakira amb Sasha fent surf / @shakira

Clara Chía, present a la festa d'aniversari de Sasha a casa de Piqué... amb Shakira de convidada

Acostumats com estem a la voràgine d'informacions, imatges i episodis diversos al voltant de la ruptura del moment, és realment sorprenent que cap dels dos protagonistes hagin dit ni ase ni bèstia en una data assenyalada com la de l'aniversari del petit. Silenci total. Podria ser fruit de dues coses: la voluntat de mantenir certa dosi d'intimitat, cosa que Shakira no va aconseguir del tot a la festa d'en Milan, o la tensió provocada per la trobada a tres bandes, també amb la jove Clara Chía. La parella de l'empresari i ex futbolista s'ha volgut implicar en la celebració. Va acompanyar Piqué de compres, com ens vam fer ressò a EN Blau. Una escena irritant per a la colombiana, que vol mantenir-la lluny de la canalla, exactament el mateix que estaria intentant amb la sogra. Mentre segueixi a Barcelona, però, ha begut oli. O això sembla.

shakira pique sasha selfie gtres
Shakira, Gerard Piqué i Sasha / GTRES

Gerard Piqué, de la tensió a l'alegria quan ha recollit Milan i Sasha a casa de Shakira

Aquesta tensió l'hem copsada al rostre de Gerard Piqué aquest matí, quan anava a recollir els nens a casa de la mare. Mentre esperava fora de la que va ser la seva llar, l'hem vist pensatiu, seriot, un tant molest per les preguntes de la premsa. La relació amb els informadors que cobreixen el seu cas passa per un moment de certa convulsió, si més no amb un nom molt concret: Jordi Martín. El paparazzo no hi era, si és que no s'amagava dins un cotxe o uns matolls, clar. La cara del català ha canviat quan els petits han començat a pujar al vehicle. Primer en Milan, rebut amb alegria i confidències. Després l'homenatjat Sasha. Un petó molt sentit i gestos d'amor transmeten a la perfecció el que sent per ells. Són imatges de Chance i Europa Press.

Piqué coche cumpleaños Sasha Europa Press
Piqué en tensió esperant Milan i Sasha a les portes de la mansió de Shakira / Europa Press

Clica aquí per veure la rebuda de Piqué als seus fills a casa de Shakira:

Piqué con Milán coche  Europa Press
Piqué amb Milan al cotxe / Europa Press
Piqué besa a Sasha coche cumpleaños Europa Press
Piqué besa Sasha al cotxe el dia del seu aniversari / Europa Press

No news, good news. I una novetat en aquest cas tan mediàtic: fa mesos que esmorzem, dinem i sopem amb més capítols del serial.