Havia de passar. Gerard Piqué està mantenint-se força serè en el conflictiu culebrot que l'enfronta a la seva ex Shakira. Sí, l'ex futbolista va ser infidel. Va desenamorar-se. Va trobar una altra persona. O més d'una, el cas és el mateix. Ha trencat una llar, que ara viurà separada per molts quilòmetres de distància física i amb ferides emocionals que ja veurem com afecten al futur dels 2 fills en comú. Bona part de la culpa és seva, tot i que no sabem exactament la seva versió, si més no ell no l'ha manifestada. Tampoc l'altra part estaria ajudant gaire: l'acarnissament de la colombiana amb gestos, prohibicions i humiliacions planetàries en forma de cançó és constant i deixa empremta. Perfecte, Shakira és artista, canta i expressa els seus sentiments. Però de franc, de franc, poques coses hi ha a la vida.

El cas és que Piqué, el dolent de la història i el que ha canviat a l'estrella del pop per "una de 22", està sotmès a força pressió. La mediàtica la primera, i no només per ocupar centenars de titulars cada dia arreu del món. Alguns els busca, sí, publicant fotos o arribant en Twingo a la feina. D'altres no tant. Especialment els que examinen la seva vida amb un prisma sempre sospitós, acusatori, dibuixant algú que va més enllà d'un famós que ha abandonat una altra famosa. Els que l'empaiten sense descans, els que surten a programes de diferents països esbudellant-lo sense pietat. I que gosen fer manifestacions de suport incondicional a l'altra part, com un bon soldat, acusant-lo de tota mena de malifetes. Es guanyen la vida així, però la línia que els separa s'estreny cada cop més. I la topada és inevitable. 

Gerard Piqué i clara Chia TW
Gerard Piqué i Clara Chía / Twitter
Shakira con bizarrap
Shakira amb Bizarrap / Youtube

L'enfrontament entre Piqué i el paparazzo Jordi Martín, aliat de Shakira, ve de lluny

Parlem d'un periodista català, un paparazzo. Jordi Martin. Famós per tenir ulls i oïdes a tot arreu quan parlem de certs VIPS, també destaca per la seva mirada corrosiva. Tenebrosa, molt sovint. I tendenciosa. Ell es posa una samarreta i endavant les atxes. Ara porta la de Shakira, cosa que no vol dir que la colombiana li doni suport explícit, que quedi clar. Al bàndol de l'artista viu millor, té feines a Miami, a banda de les que desenvolupa a Telecinco. I detestar Piqué és el primer punt del seu manual d'estil. El culer li té agafada la matrícula, clar. Per això van topar a l'aeroport de Milà al mes de juny mentre anava acompanyat de Milan i Sasha després d'una persecució per carretera "a toda velocidad". En Gerard hauria llançat a terra el telèfon mòbil de Martín i el va insultar "gravemente". No hi ha proves, el mòbil va acabar destruït. Doncs bé, aquest és l'aperitiu de la mare de totes les baralles, la que acabem de viure.

Jordi Martin T5
Jordi Martin / Telecinco

La mare de totes les baralles: "Deja las drogas. La cocaína es muy jodida"

Jordi Martín provoca Piqué. Penja una captura de Instagram, entre els seguidors trobem l'empresari. "Me vigila mi mejor amigo", diu. Gerard no es talla la llengua i va a la jugular: "Deja las drogas. La cocaína es muy jodida". No és una bravata, sap on burxar. El paparazzo es regira i amenaça: "Espero que puedas demostrarlo delante de un juez". Un missatge que després esborra, perquè abans Piqué l'ha ensorrat: treu proves. El propi testimoni de Jordi Martín a Jorge Javier Vázquez, recollit per 'El Confidencial". El text és una confessió pública: "Tuve una época muy mala y ganaba mucho dinero. Consumía unos 3 o 4 gramos diariamente". També diu que va estar 9 mesos ingressat en un centre de desintoxicació. Fins i tot relaten que va ser expulsat d'un programa de Telecinco per perdre els papers: "Se me fue la cabeza. Escondí la droga y la Cúpula me pidió que la sacara. Les dije que no la tenía, les mentí. La imagen que estaba dando era lamentable y catastrófica". Martín dixit.

Jordi Martín provoca a Piqué Twitter
Jordi Martín provoca a Piqué / Twitter
Piqué cocaína JOrdi Martín Twitter
Picabaralla entre Gerard Piqué i Jordi Martín / Twitter
Jordi Martín artículo cocaína Twitter
Piqué rescata la confessió amb les drogues de Jordi Martín / Twitter

Piqué pot semblar tranquil, però és un volcà. Millor no provocar-lo gaire si no tens l'esquena ben coberta.