El mes de gener ha estat especial des de fa molts anys a la llar que compartien Gerard Piqué i Shakira. Són dates importants: Cap d'any, dia de Reis... i els aniversaris de la canalla: Milan i Sasha. El gran en va fer 10 el dia 22 de gener, i el petit 8 el 29, aquest diumenge. Les celebracions ja no tenen el mateix gust que abans, com tampoc ho tindrà el pròxim dia 2 de febrer, quan mare i pare bufin les espelmes dels seus pastissos d'aniversari. Separats, per descomptat. La família ha saltat pels aires. Ara tot és per torns, amb llista de convidats... i de vetats. Qui, per exemple? Clara Chía. Ella no és benvinguda a la mansió d'Esplugues, tot i que la coneix força. Però amb la colombiana a Barcelona això és territori comanxe. Com a molt, a cal sogres, a qui Shakira tampoc suporta i castiga: no vol que els nens diguin "avi" i "ona" als iaios.

Fa uns dies la cantant feia d'amfitriona de la festa de Milan, a la que hi va assistir en Gerard, però evitant qualsevol contacte amb la seva ex. Ara toca la del petit de la casa, Sasha. I el pare li està preparant la seva sorpresa i regals. Estima moltíssims els seus fills, no vol perdre'ls. Per això va cedir en l'acord de custòdia, ben aconsellat per la mare Montserrat Bernabeu, per això no entra al drap tan sovint com podria haver-ho fet en d'altres circumstàncies. De tant en tant, clar, esclata, com la passada nit contra un paparazzo al que ha pres la matrícula, Jordi Martín. Després, però, torna la calma. I bona part de la seva estabilitat la troba en la seva parella, Clara Chía, la feina i la família. Una en la que la jove n'ha de ser una més.

Gerard Piqué y Clara Chía @3gerardpique
Gerard Piqué i Clara Chía / @3gerardpique

Shakira defensa el seu gran tresor, Milan i Sasha: no li agradarà que Clara Chía s'hi acosti

Que "la de 22" s'acosti a la canalla no li agradarà gens ni mica a Shakira. Li va dedicar versos feridors a la Session #53 amb Bizarrap, és una persona que l'esvera pel fet d'estar amb Gerard Piqué. Segur que és una de les raons per les quals desitja amb totes les seves forces fotre el camp a Miami, plans que s'han ajornat fins l'estiu. La vol lluny, però ni tots els murs que vulgui aixecar podran evitar-ho. Shakira també sap que són el gran tresor: que repliqués a la foto que oficialitzava el romanç de Piqué i Chía amb l'esmorzar que havia preparat a Milan i Sasha no era casual, la colombiana fila ben prim. 'Tu tindràs un Casio i un Twingo; jo sóc un Ferrari, un Rolex i me'n duré els nens'. Sona a això. Però la niñata no s'esvairà. I tenim noves proves, fotos que irritaran l'artista.

Shakira desayuno Milan Sasha Instagram
Shakira preparant l'esmorzar a Milan i Sasha / Instagram
Shakira Milan Sasha GTRES
Shakira, Milan i Sasha / GTRES

Piqué i Clara Chía relaxats i comprant regals per a l'aniversari d'en Sasha a Barcelona

Imatges captades divendres a la tarda a un centre comercial molt conegut de la Diagonal, cap a les 5 de la tarda. La parella Piqué-Chía van de compres, s'aturen en una zona de videojocs, ell porta una bossa d'un comerç de cosmètics i productes de bany. La sortida de shopping va donar força de sí, es van firar. Els testimonis de la botiga afegeixen que van comprar més coses, sobretot per a Sasha, i que la Clara va triar uns quants articles. També van visitar una farmàcia poc després. No, no jugarem a això de dir "rumors d'embaràs", ni molt menys. Són imatges, entre d'altres, de 'Metrópoli Abierta'; els veiem relaxats, tranquils, fent-se fotos amb els clients que els reconeixien. Sense mala maror, ni escridassades, ni res. Normalitat. La d'una parella més. Però sí: no són normals, són dues de les persones més buscades. Aquesta és la diferència. 

Estarem atents al que passa a la festa d'en Sasha. Tant de bo que sigui feliç i el més relaxada possible, pel seu bé.