La data del 14 de març de 2020 és impossible d'oblidar. Aquell dia es va decretar l'estat d'alarma per l'impacte del coronavirus i el confinament total per intentar aturar, sense èxit, els seus efectes demolidors. Ha passat any i mig, però ningú ho diria. Sembla que va ser el mes passat, la veritat. De fet, no ha estat fins a aquesta setmana que alguns sectors econòmics han pogut recuperar la normalitat prepandèmica, tot i que amb cauteles i mascaretes. El món de l'espectacle, com tot saben, ha estat un dels més afectats, malgrat que els teatres fa temps que van reobrir. Amb limitacions d'aforament, sí, però aixecant el teló. Moltes obres i produccions es van veure cancel·lades i posposades, i tot just acaben de recuperar l'activitat.

Una d'elles és una producció a tres bandes entre companyies molt importants de l'escena catalana: Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, que signen el musical 'T'estimo s'hi he begut'. Havia d'arrancar aquell fatídics mes de març, però no han pogut estrenar fins el passat dia 9 al Poliorama de Barcelona. Des d'aquell dia s'ha confirmat el que molts intuïen: que és un èxit total, exhaurint les localitats en cada funció. Tothom hi vol anar. Per exemple, el presentador i productor Toni Soler, que ho va fer anit i en bona companyia.

T'estimo si he begut escena Poliorama

T'estimo si he begut Poliorama

'T'estimo si he begut' al Teatre Poliorama 

L'obra està dirigida per David Selvas i l'autoria d'Empar Moliner: dos professionals molt populars del país i conegudíssims per la seva tasca a TV3, per exemple. Tots ells, per tant, VIPS de Sant Joan Despí fent-se costat els uns als altres. Segur que en Toni va riure i s'ho va passar de conya durant la representació. Si ens guiem per la seva expressió de felicitat a les portes del teatre, podem assegurar-ho. No sabem, però, si la foto que ho corrobora va ser abans o després de la funció, però apostem a que no ens equivoquem. Soler, per cert, va anar amb la seva dona, Laura Gas. 

L'entorn íntim del popular presentador de l''Està Passant' cada cop és més familiar per als seus seguidors. Especialment els fills, la Júlia de 20 anys i en Martí, de 18. Però de la Laura no teníem imatges junts, i per això contemplem aquest document amb curiositat sana. Són un gran equip, no tenim cap mena de dubtes.

toni soler i filla

Perfil de Instagram de Toni Soler

Toni Soler i els seus fills, la Júlia i en Martí / IG

El teatre, ben acompanyat, sempre paga més la pena. De fet, es pot dir que en general tot és molt millor amb la persona que t'estimes al teu costat. I no cal haver-ne begut per confirmar-ho, com el títol de l'obra.