Toni Soler, el presentador del programa de TV3, Està Passant, ha fet les delícies dels seus seguidors amb una especial foto juntament amb la seva germana Sílvia. Una captura a Instagram, on acumula més de 68.000 seguidors, que no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú. Prova d'això, tots els 'm'agrada' i comentaris, tots en la mateixa línia, que el presentador acumula a la publicació que ha compartit durant la tarda de diumenge 10 d'octubre quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda.

I és que si hi ha alguna cosa que desperta la curiositat entre el gran públic és veure com es comporten els famosos fora de la televisió, en el seu dia a dia. També hi ha curiositat per saber qui són els seus amics més íntims, o els membres de la seva família. Un fet que Toni Soler, sabent-ho, no ha dubtat a compartir amb tots aquells que el segueixen. Tot i que aquesta no és la primera vegada que el de Figueres mostra el seu costat més personal a les xarxes socials. En altres ocasions ha compartit fotos amb el seu fill Martí o la seva filla Júlia.

toni soler tv3

Toni Soler, TV3

Feliços i somrients, mentre Toni Soler embolica la seva germana amb el seu braç dret i ella recolza el seu cap i mà dreta en la zona del seu pit. Així és la bonica estampa familiar que el de TV3 ha compartit recentment amb la seva germana Sílvia. Una captura que els dos es van prendre dissabte 9 d'octubre en motiu de la celebració que van dur a terme per celebrar l'aniversari de la seva germana.

"Ahir vam celebrar els 60 de la Sílvia, el seu talent, la seva valentia i -en el meu cas- la sort de tenir una germana més gran que continua exercint". Aquestes han estat les boniques paraules que el presentador ha escrit a les seves xarxes socials. Una foto tipus selfie en pla contra picat, és a dir, de baix cap a dalt, que ha fet les delícies dels seus seguidors, que no han dubtat en fer-li arribar tota mena de missatges. Estem parlant d'això:

toni soler germana silvia ig

Instagram de Toni Soler

"Moltes felicitats", "Per molts anys més", "Felicitats família", "Macos, més que macos", "Em recordeu al meu germà i a mi", "Sortiu molt bé a la foto", "Que siguin molts i molts més anys junts" o "Sou una família fantàstica". Aquests són alguns dels comentaris que els amics i seguidors de Soler li han fet arribar en veure la foto amb la seva germana gran Sílvia, que acumula més de 2.500 'm'agrada' i pujant.

Una germana que treballa com a periodista i escriptora, i al llarg de la seva trajectòria ha guanyat importants premis literaris com el Prudenci Bertrana de novel·la, l'any 2008, per Petons de diumenge, o el Ramón Llull de novel·la, l'any 2013, per L'estiu que comença. Un aniversari a més, en el qual Toni Soler, la seva germana i la seva família també han celebrat que Sílvia, que la seva última novel·la és Nosaltres, després, hagi vençut el càncer que li van detectar l'any passat. D'aquí que Soler escrigui la paraula "valentia". Moltes felicitats i a continuar sumant moments junts!