Toni Soler no cal que celebri el Dia del Pare. Cada Sant Josep és evident que és pare: la seva filla gran fa anys. I enguany canvia de dècada. La Júlia Soler Gas, fotògrafa, fa 20 anys i el pare, orgullós ho ha celebrat en el seu cada dia més imprescindible compte d'Instagram. Una foto de pare i filla que ha fet que tothom li digui el mateix. Que s'assemblen molt:

toni soler hija julia Instagram

Toni i Júlia Soler, instagram

El missatge és de pare en rebel·lia: "En té 20 NO. M’Hi NEGO.Coi de @juliasoler.g". Cal linkar l'instagram de la Júlia perquè és una obra d'art. És estudianta de fotografia i hi penja instantànies precioses, val la pena fer-hi un cop d'ull. D'entrada els 65 mil followers del Toni li diuen el mateix: 

instas toni soler

Comentaris a Instagram

El pare ha penjat una altra foto de la filla i el nou gos de la família. La mare, Laura Gas, escriu: "Avui la meva xica en fa 20". Una família de cinc: Toni, Laura, els fills Júlia i Martí, de 20 i 18 anys i el gos. No tenen temps d'avorrir-se.

filla toni soler Instastories

Instastories Toni Soler

Els ha enxampat divendres que no hi ha Està passant i Minoria absoluta gaudeix d'un èxit apoteòsic del Polònia: va fer rècord amb un impressionant 24,2%. Era la nit del Polònia. Toni Cruanyes els va dedicar el reportatge final del Telenotícies vespre pels seus 15 anys i el llibre commemoratiu:

toni soler 15 anys

toni 15 anys tv3

Soler amb 15 anys de diferència, TV3

La contraportada del TN va fer que la nit fos perfecta per Toni Soler. Polònia fa 15 anys i la Júlia en fa 20. I les dues estan en la flor de la vida. El periodista, productor i historiador té dues famílies d'èxit, Minoria Absoluta i els Soler Gas. Per molts anys.