Molts són els famosos que sorprenen els seus seguidors a les xarxes socials amb boniques fotografies en les quals apareixen amb membres de la seva família. Si fa unes setmanes Marc Ribas, el cuiner més mediàtic de Catalunya, presentava la seva preciosa filla Ona a Instagram, ara ha estat el presentador Toni Soler que ha fet les delícies del seu públic amb una bonica captura amb seu fill petit Martí. Una fotografia, en blanc i negre de l'any 2014, que no ha passat desapercebuda per a ningú. Prova d'això, els comentaris i 'm'agrada', gairebé 3.000, que s'acumulen. Una publicació que el presentador del programa Està Passant, de TV3, acompanya d'una confessió.

Soler, un tant malenconiós, fa la vista enrere i recorda el joc favorit d'ell i el seu fill, al que sempre jugaven quan tenien una estona per estar sols. I és que el presentador nascut a Figueres està molt unit als seus dos fills, Martí i Júlia, que el març passat del 2021 va complir 20 anys. Una data molt especial que el de la televisió pública catalana va compartir amb els seus seguidors a les xarxes. Ho va fer amb una bonica estampa d'ells dos. "Té 20. No. M'hi nego", va escriure aleshores. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Perfil d'Instagram de Toni Soler

"Que gran està en Martí", "Quina foto tan bonica", "A casa juguem al mateix", "Que semblants", "La foto és preciosa" o "Sou com dues gotes d'aigua" són alguns dels diversos comentaris que els seus seguidors, gairebé 67.000, l'hi han fet arribar només veure la captura que durant el matí de dilluns 12 de juliol ha compartit juntament amb seu fill, fruit de la seva relació amb Laura Gas, en el seu compte d'Instagram.

Una foto de Toni Soler en la qual ell i Martí, de perfil, apareixen mirant-se fixament als ulls, fent un intent per aguantar-se el riure, amb el mar difuminat de fons. "Qui riu abans perd (spòiler: jo guanyava sempre)", confessa el presentador de TV3, recordant alguns dels molts moments especials compartits al costat del seu fill. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Una fotografia, amb el seu fill Martí Soler, que es suma a una altra que va compartir fa diversos anys. Parlem del 2017. En aquell temps, Toni Soler es va retratar amb ell al seu pas per un restaurant, durant un dinar familiar.

Una divertida captura en la qual el presentador de TV3, fent gala del seu àcid i particular sentit de l'humor, es va referir al seu fill dient: "M'ha sortit alguna cosa a l'esquena". I és que Martí apareix darrere seu, mentre el mira amb cara de murri i reposa el seu braç per sobre de la seva espatlla. Parlem d'això:

Perfil d'Instagram de Toni Soler

Perfil d'Instagram de Toni Soler

"La genètica és poderosa", "No es pot negar que és un Soler", "Que macos, m'encanta aquesta foto", "Sou molt iguals" o "És una fotocòpia teva" són alguns dels missatges que els seus seguidors, en aquell temps, li van fer arribar. Veient les fotos no hi ha dubte de la gran semblança que Toni Soler i el seu fill tenen.

La gran pregunta és, seguirà també Martí els passos del seu pare? Són també semblants pel que fa a l'humor? Serà el fill de Toni Soler la pròxima estrella de TV3?