La guerra entre les parelles de Rocío Carrasco ve de lluny, però l'estrena de la sèrie documental està deixant una única víctima: Antonio David Flores. El relat cru i punyent de Rociíto, detallant episodis de maltractament per part de l'exguàrdia civil, fa tapar les vergonyes de Fidel Albiac, al que molts consideren com a mínim tan fosc i tèrbol com el propi excol·laborador de Telecinco. La gran acusació és la de manipulador, així com de no ser ni de bon tros una ànima caritativa i neta que res té a veure en aquest conflicte. Una de les més contundents està sent María Patiño: la presentadora coneix Albiac des de fa anys i l'ha patit amb escreix, sobretot als tribunals. Va intentar tallar-li el coll sense èxit, però Patiño no oblida i contraataca: per exemple, recordant capítols de racisme, com el malnom amb el que es referia als germans colombians i adoptats de Carrasco: "los inmigrantes". L'hemeroteca no fa cap favor a cap dels protagonistes de la història, tot i que hi ha qui s'endú la palma. I aquest és, amb diferència, Antonio David: porta dècades deixant anar perles brutals.

Antonio David Flores a Crónicas Telecinco

Antonio David Flores a 'Crónicas Marcianas' / Telecinco

Rocío Carrasco Fidel Albiac Telecinco

Rocío Carrasco i Fidel Albiac / Telecinco

L'animadversió de Flores envers la seva ex és enorme, però el que sent per Albiac ​cotitza a banda. L'odia profundament, un sentiment compartit amb la filla Rocío Flores, com va quedar clar en una sèrie de piulades antigues recuperades per Telecinco. Però per a bestiesa, el que va dir durant un dels mítics programes de Canal Nou, 'Tómbola', l'autèntic camp de batalla del safareig dels 90. Allà de filtres, pocs. El programa 'Viva la Vida' ha recuperat un fragment realment impactant, en el que l'Antonio David fa una crida a les autoritats per a que investiguin el seu enemic número 1, acusant-lo de dos delictes molt greus: "tráfico de drogas y inducción a la prostitución". Aquella intervenció de Flores va portar cua, evidentment, i va acabar en un jutjat. El magistrat va castigar-lo per injúries, condemnant-lo a una multa de 3.600€ i una indemnització de prop de 30.000. Aquest és el moment:

Antonio David Flores sobre Fidel Albiac a 'Tómbola' / Telecinco

 

L'espectacle té benzina per a setmanes i mesos: la guerra ha estat acarnissada durant dècades. I totes les parts estan tacades de brutícia. Fins i tot les que avui semblen "trencar" el seu silenci. Que li demanin a Karmele Marchante​, per exemple: els ha patit a tots ells.