El cas Rocío Carrasco segueix monopolitzant la premsa del cor i els programes de safareig. Evidentment, els que més hi suquen són els de Telecinco, amb 'Sálvame' dedicant cada minut a fer bullir més una olla a punt de rebentar. Miraculosa i perversament, però, sempre hi caben més explosius i més víctimes. Una d'elles és la filla Rocío Flores, amb la que no es parla des del 27 de juliol de 2012. Un dia fatídic en el que es va produir l'agressió de la nena de 15 anys a la mare. Un episodi que més tard acabaria als tribunals, així com fent rebentar les complicades relacions familiars. Aquesta conducta seria, segons el relat de la filla de la Jurado, una conseqüència directa del maltractament i violència de gènere que pateix per part d'Antonio David Flores, el pare, mediatitzant els fills i creant animadversió cap a ella i la seva parella, Fidel Albiac. 

rocio carrasco llora fidel albiac GTRES

Rocío Carrasco plora amb Fidel Albiac / GTRES

Rocío Flores, Telecinco

Rocío Flores / Telecinco

Que una mare deixi de parlar a una filla o que renunciés a la seva custòdia sempre ha estat el gran element de debat al voltant d'aquesta història. Fins i tot per una baralla que traspassava els límits de la dialèctica més excitada. La realitat, però, és que l'adolescent no suportava ni a Rocío ni a Fidel. De fet, parlava de forma duríssima d'ells, arribant a l'odi. Telecinco ha furgat en les xarxes socials de Rocío Flores i el que ha trobat és porqueria 'de la buena', que dirien allà. Un reguitzell de piulades que posen de relleu una relació terrible. 'Sálvame' n'ensenya uns quants: "no te aguanto ni un minuto más i "te odio mamá"; a Fidel li diu que "tocas de puto culo la guitarra, cállate ya" o "vuestras voces son desagradables, bajaz (sic) el volumen". El més cru, desitjar-li la mort a la seva mare. "Muérete en serio. Pero muérete ya". Paraules molt desgradables d'una menor d'edat barallada amb els seus, sí, i que la cadena recupera per afegir més llenya al foc. Per cert: les dates són reveladores: entre maig i el 27 de juliol de 2012. El pitjor moment, vaja.

tuit Rocío Flores teodiomama Telecinco

tuit Rocío Flores contra Rocío Carrasco Telecinco

tuit Rocío Flore contra Fidel 2 Telecinco

tuit Roció Carrasco contra Fidel Telecinco

tuit Rocío Flores muerete Rocío Carrasco Telecinco

tuits de Rocío Flores contra Rocío Carrasco i Fidel Albiac / Telecinco

Rocío Flores y Antonio David GTRES

Rocío Flores i Antonio David / GTRES

L'agressió i la sentència condemnatòria a Rocío Flores per pegar la mare va ser un dels secrets que mai no es podien explicar per televisió. Tot va canviar fa un any, quan la jove anava a 'Supervivientes' mentre Carrasco es recuperava d'un intent de suïcidi. Doncs bé: ara T5 hi entra 'a saco': no faran presoners.