La periodista catalana, Karmele Marchante, independentista i feminista, porta uns dies molt activa a les seves xarxes socials parlant del tema del moment. Del que tothom parla, i ocupa hores i hores de televisió: el passat de Rocío Carrasco en mans d'Antonio David Flores, després de més de 20 anys callada. Si fa uns dies la de Tortosa avançava un episodi de fa molts anys que va viure amb la filla de Rocío Jurado, ara ha aprofundit més en el tema explicant tot el que li va fer i no oblida. De què es tracta?

karmele marxant TV3

Karmele Marchante, TV3

El 22 de març, passades les set de la tarda, la que fos tertuliana de Telecinco, i ara de TV3, va dir que Carrasco, fa anys, la va acusar "de vendre droga en el Retiro". Una informació falsa de la qual ara Marchante ha donat més detalls. Ho ha fet compartint un article en el seu compte de Twitter en el qual es recull exactament el que va passar. Va ser durant l'estiu del 1998 quan la catalana col·laborava en el programa Tómbola, al Canal 9, i va entrevistar Rocío Carrasco. Un tens cara a cara on la filla de Jurado, sense dubtar-ho, va dir: "No recordes quan estaves venent coses rares a les places de Madrid? No ho recordes? O era una persona molt semblant a tu?". Unes paraules amb les que públicament va acusar a Karmele Marchante de traficar amb substàncies il·legals a l'aire lliure per treure's uns diners extra. Parlem d'això:

Karmele Marchante en el seu compte de Twitter

Karmele Marchante en el seu compte de Twitter

Tot i que aquí no va acabar la polèmica. En finalitzar l'entrevista, el presentador del programa, Ximo Puig, va lliurar a Carrasco un obsequi dividit en diverses bossetes petites. "Segur que no tenen dins el que ella venia", va manifestar la filla de Jurado. Adjuntem un vídeo. Es pot veure a partir del minut 01.44.

Una entrevista, per cert, on Rocío Carrasco també va dir que a Karmele Marchante li agradaven les dones. "Sabem moltes coses d'ella però no convé que es sàpiguen. Lesbiana ho és segur, perquè vas dir l'altre dia que eres bisexual. Ets lesbiana o no? Què ets? Jo crec que ets transsexual". És el que passa quan es remouen les coses de passat. Que tot surt a llum. Això sí, malgrat el que va ocórrer entre elles, Marchante assegura que tot el que Rocío Carrasco denuncia ara s'ho creu. No en té cap dubte. És greu. Però li consta que hi ha "punts negres". A què es refereix?