Fidel Albiac té 48 anys. La seva dona, Rocío Carrasco, Rociíto, viu segons tota la família literalment abduïda pel seu segon marit. És qui li porta l'herència de Rocío Jurado, la part gran de la fortuna de "la más grande". Va aconseguir que dels tres fills de la Jurado, la folklòrica no repartís igual els milions. Els dos adoptats, Gloria Camila i José Fernando, no tinguessin la part proporcional: dos terços. Albiac els anomena, despectivament i segons l'oncle Amador Mohedano, "los inmigantes".

Fidel albiac GTRES

Gloria Camila Jose Ortega Cano GTRES

Fidel Albiac i la seva cunyada Gloria Camila, GTRES

Fidel Albiac serà, segur, el gran absent de la sèrie documental Rocío, que Telecinco està inflant fins a extrems insòlits. Serà impossible satisfer tantes expectatives. I n'hi ha una que no satisfarà: que parli Albiac, la mà que mou el bressol de Rociíto, qui negocia el milió d'euros de catxè i qui, segons algunes fonts, ha arruïnat la seva dona i per això ven a La Fábrica de la Tele la versió. Qui és Fidel Albiac, l'home fosc? La Razón en fa un perfil sense pietat amb detalls escabrosos.

Fidel Albiac de Rociito GTRES

Fidel Albiac, l'home que ho mou tot, GTRES

Albiac ha viscut episodis molt foscos: l'accident de cotxe en que ell conduïa i on gairebé mor Rocío, sospites d'una relació agressiva o menyspreus als nens, fillastres, i als cunyats colombians. Tres anècdotes demolidores: 1) "Pedro Carrasco dudaba tanto de Fidel Abiac que decidió contratar los servicios de un detective". 2) "El hijo (discapacitat) de Antonio David reconoció a Fidel en una imagen de televisión y reaccionó con una actitud de ira contra la pantalla" i 3) "En uno de los últimos ingresos de Rocío Jurado, Fidel Albiac le preguntaba de manera insistente que si había dispuesto y dejado arreglado el testamento. Ortega Cano invitó a salir a Fidel y le agarró del cuello: "Que sea la última vez que molestas a Rocío en el estado que está'. Fa venir calfreds.

rocio carrasco llora fidel albiac GTRES

Rociíto plora amb Fidel a la dreta, GTRES

D'on surt? Rociíto li pren el nòvio a la seva millor amiga d'infantesa: "Fidel era novio de Rocío Mestre, amiga de Rocío desde que eran niñas. Los padres de Rocío eran amigos de Rocío Jurado. Cuando se conoció la noticia, Rocío Jurado llamó a su amiga para disculpar la afrenta. La madre de Rocío Mestre, lejos de estar enfadada, contestó a Rocío Jurado 'Nada de disculpas, muchas gracias por quitarnos a Fidel de nuestras vidas, vaya regalo…' Rocío Mestre dibujó un perfil manipulador de Fidel". 

fidel albiac amkiga gtrs

Fidel Albiac amb senyores que fumen, GTRES

Escriu Gustavo González, tertulià de Sálvame, el punt feble de la versió de Rocío Carrasco: si Antonio David és un monstre, ¿com és que li ha entregat els seus dos fills i els ha abandonat? No cola. Gairebé tota l'audiència sap que Antonio David és un bon pare i mal marit: adúlter, infidel, que va amb altres dones. Però el que fa diferent i interessant aquesta història, el que la fa durar 25 anys, no és la relació conjugal sinó la relació materno-filial. Aquí Rociito perdrà.