L'exercici retrospectiu al que ens està sotmetent el cas Rocío en notable. Les portades, articles i programes de televisió dels últims 25 anys estan sent espremuts per refrescar la memòria dels espectadors de la sèrie documental i del debat que genera al seu voltant. L'hemeroteca guarda veritables tresors, també l'audiovisual. Espais com 'Tómbola' o 'Crónicas Marcianas' retraten perfectament aquella època i als seus personatges. En el primer hem vist com Karmele Marchante era agredida verbal i físicament per Rociíto i Antonio David, o a Alessandro Lequio reconeixent pegar a les dones. En el segon, a Kiko Hernández oferint una lliçó magistral de masclisme (diu que ho feia per diners) o a l'exguàrdia civil Flores a punt de fotre un cop de puny a un famós cantant i polemista de televisió del que havíem perdut la pista: parlem d'Enrique del Pozo.

Antonio David intento agresión a Enrique del Pozo Telecinco TUIT

Antonio David Flores intent d'agressió a Enrique del Pozo / Telecinco

enrique del pozo tv TUIT

Enrique del Pozo /  Telecinco

Del Pozo, de 63 anys, es va fer molt famós gràcies al seu duet de música infantil "Enrique y Ana". L'èxit de cançons com 'Amigo Félix' o 'La gallina co-co-uá' el van convertir en una estrella, alternant sempre amb els VIPS més VIPS de l'època, com Miguel Bosé. Però com que el filó de la música es va esgotar amb rapidesa, va trobar caliu, diners i repercussió anant de plató en plató per comentar la premsa rosa. Allò també es va acabar i va marxar a Itàlia, on ha passat els darrers anys. Allà es va fer actor, distribuïdor de joguines eròtiques i, especialment, va transformar la seva imatge exterior. Un canvi que ara llueix en la seva tornada (definitiva) a Madrid, reflectint el pas del temps en el seu 'look': cabells blancs, arrugues i molt més prim que en la seva etapa de col·laborador. Li queda bé, però està irreconeixible.

ENRIQUE DEL POZO EL 2021:

Enrique del Pozo 2021 @enriquedelpozoartista TUIT

Enrique del Pozo retrato @enriquedelpozoartista TUIT

Enrique del Pozo beso  @enriquedelpozoartista TUIT

Enrique del Pozo retratat el 2021 / @enriquedelpozoartista

ENRIQUE DEL POZO ABANS:

Enrique y Ana Youtube TUIT

'Enrique y Ana' / TVE

Enrique del Pozo con Miguel Bosé @enriquedelpozoartista TUIT

Enrique del Pozo amb Miguel Bosé / @enriquedelpozoartista

Enrique del Pozo con Antonio Gala @enriquedelpozoartista TUIT

Enrique del Pozo amb l'escriptor Antonio Gala / @enriquedelpozoartista

Potser que l'Enrique té una bona oportunitat per recuperar el seu lloc perdut a la tele, ara que el seu nom i la seva imatge han tornat a l'actualitat per les actituds macarres i violentes d'Antonio David. No seria pas d'estranyar.