El xou de Miguel Bosé amb Jordi Évole encara belluga. La repercussió de l'entrevista ha fet que el tema salti de cadena en cadena: el vam veure a Teve.cat plorant, i a Telecinco l'humilien sense pietat. Bosé és patrimoni de tots: no per la seva trajectòria artística, si no pel seu declivi. S'ha convertit en la caricatura d'un il·luminat al que se l'han fos els llums i condueix a cegues per la vida. I és clar, atonyinar-lo és un esport nacional, fins i tot practicat pel seu entorn familiar. 'Sálvame' ha estat l'escenari de la darrera ridiculització del plandèmic, gràcies a la intervenció del seu nebot: Olfo (Roberto Salvatore), fill de Paola Dominguín i germà de la desapareguda Bimba. L'Olfo es va prestar al joc des del minut zero amb Jorge Javier Vázquez, imitant el comportament embogit d'en Miguel durant la famosa aparició a 'Lo de Évole': "quítate la mascarilla", cridava impostant la (poca i estranya) veu del cantant.

Olfo Bosé imita a Miguel Telecinco

Olfo Bosé imita Miguel Bosé / Telecinco

Miguel Bosé ojos La Sexta

Miguel Bosé / La Sexta

La relació entre Miguel i Olfo és pèssima. Un bon exemple: Miguel va prohibir que el nebot anés al funeral per l'avia Lucía a casa seva per no practicar la religió catòlica. Però la cosa ve de lluny: van xocar quan el va acollir a casa seva amb 21 anys. Els egos, la raó de tot plegat: el músic es va emprenyar molt després que l'Olfo el critiqués per haver deixat anar un gall durant un concert. La seva venjança tenia mala idea: segons va explicar la mare de Nacho Palau, li servia torrades amb paté de gat quan anava a visitar-lo. La víctima no li guarda rancor per aquella malifeta, sí, però perquè el produeix llàstima. S'ha mostrat sorprès per les bestieses que va explicar a Évole. Més que sorprès, de fet: "me preocupo. No ha dado una entrevista nunca y ahora... Le he visto siempre arriba y, ahora cuando baja, me parece humano". Una ganivetada al cor de Miguel, que es considera una divinitat

Clica a la imatge per veure un fragment de l'entrevista:

Olfo Bosé con Jorge Javier Vázquez Telecinco

Olfo Bosé con Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Miguel Bosé golpea mesa La Sexta

Miguel Bosé colpejant la taula / La Sexta

Que bonica (televisivament parlant) seria una guerra familiar entre els Bosé-Dominguín. No hi hauria prou crispetes en tot el planeta per suportar l'espectacle. Quin festival el de la premsa rosa en aquesta dècada, tu.