Karmele Marchante segueix disparant la seva artilleria contra els protagonistes del cas Rocío Carrasco des del seu canal de Youtube. També contra els actors secundaris de la trama, però que han agafat volada per la seva implicació en l'escàndol de violència i maltractament que denuncia la filla de la Jurado. El principal, Alessandro Lequio. L'aristòcrata i col·laborador d'Ana Rosa Quintana va quedar assenyalat per Rociíto, quan va dir que "perro no come perro", comparant-lo amb Antonio David. Una clara al·lusió al passat com a maltractador de l'italià, segons va denunciar la seva exdona Antonia Dell'Atte. El comte s'ha defensat aquests dies assegurant que mai no ha estat condemnat per aquests fets, malgrat perdre un litigi amb Dell'Atte i que el tribunal donés versemblança als episodis relatats per l'exmodel. Doncs bé, la periodista de Tortosa acaba de publicar un vídeo del programa 'Tómbola', on ella era una de les tertulianes estrella, que ens permet refrescar la memòria sobre les formes de Lequio. I, la veritat, són lamentables.

Alessandro Lequio y Rocío Carrasco Telecinco

Alessandro Lequio i Rocío Carrasco / Telecinco

antonia dell'atte  telecinco

Antonia Dell'Atte / Telecinco

"Yo he tirado bofetones a las mujeres. Me ha pasado. Pero es un bofetón light", deia amb un somriure a la cara. Karmele​, allà present, esclatava indignada: "¡Misógino!". Lequio assegurava amb cinisme que "no encuentro nada de malo en ello". Evidentment, no apaivagava la fúria de la catalana: "si dices esto y no te da vergüenza...". L'home ho trobava normalíssim, sobretot perquè ho justificava com a una resposta a una agressió anterior. I la periodista l'encertava de ple: "la gente con la que nos relacionamos normalmente no utiliza la violencia de esta forma". Li feia mal al suposat 'playboy': "no es violencia, es una discusión fuerte donde ella te tira un bofetón y tú se lo restituyes. No pasa nada"Pilar Eyre, que també participava en el programa, el sentenciava amb claredat meridiana, poc sentida en aquella època: "¡Son malos tratos!". El fragment és demolidor, i retrata un tipus de personatge malauradament molt comú i repugnant a la nostra societat. Ric, famós i amb presència mediàtica, però repugnant. Ahir, avui i demà. 

Alessandro Lequio imita bofetada en Tómbola Youtube

Alessandro Lequio imita bufetada a 'Tómbola' / Youtube

Karmele Marchante en Tómbola Youtube

Karmele Marchante a 'Tómbola' / Youtube

Tan greu és justificar "bofetones" a la parella com executar-los. Lequio hauria d'anar amb molta cura amb la seva exposició pública. El passat sempre hi torna. I el seu ve carregat de porqueria.