La nissaga de poder teatral més potent torna a escena. El matrimoni d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch ompliran, en temps de pandèmia, La Villarroel amb una obra imprescindible: La cabra, o qui és Sylvia?. Germans de culebrot, matrimoni en l'obra, química en antena. Els va convidar el programa de TV3 Tot es mou on el mai prou ben ponderat Lluís Marquina els va preguntar pel teatre. Del fet de ser parella el guió no deia res. Llàstima. Estan com sempre, esplèndids:

emma vilarasau jordi bosch TV3

emma vilarasau TV3

Emma Vilarasau i el seu marit Jordi Bosch, TV3

Als 61 anys, Vilarasau és la gran actriu del país. Mortes la Sardà, la Carulla o la Lizarán, a ella li toquen els papers de dona madura potent. Omple platees només amb el seu nom. Els fills del matrimoni han heretat el do per l'art. El primogènit, Jordi Bosch Vilarasau de 29 anys, és músic. El petit, Marc Bosch Vilarasau, de 26 anys és un dels que van poder estrenar la que havia de ser l'obra de la temporada, Justícia al TNC, que haurà de tornar. L'actor és una barreja dels seus famosos progenitors. Són a Londres:

MARC BOSCH EL PETIT:

JORDI BOSCH, EL FILL GRAN: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi Woods (@jordibv8)

image (4)

image (5)

Vilarasau i Bosch, La Villarroel

Emma Vilarasau i Jordi Bosch van contribuir a fer el Tot es mou líder de la seva franja amb un 13,7% superant  Sálvame (13,3%). El retorn del gran Eloi Cordomí després de ser pare apuja el nivell. I si alguna part del programa a algú li sembla dolenta, es diu i punt. Només faltaria.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat