L'espai estrella de TV3 aquesta setmana de Filomena és El temps. Si un dia normal la meteorologia posterior al TN fa audiència, en plena onada de fred i neu s'enfilen els espectadors fins el milió. D'entre els meteoròlegs de la casa n'hi ha un que s'ho està perdent. Eloi Cordomí. La raó és un positiu però no de Covid sinó de paternitat. Eloi i el seu marit Xavi han estat pares. Als 38 anys ha tingut el primer fill. Així ho explicava al seu programa habitual, Tot es mou:

eloi cordomi pare TV3

eloi cordomi, TV3

eloi cordomi tv3 novio xavi instagram

Eloi Cordomí ensenya el MIC del nen i el marit, TV3 / Instagram

Enric Agud ha substituït Cordómí que torna dimarts després d'una llarga baixa. Eloi Cordomí connecta des de casa: "Estic bé. Vosaltres heu tingut la Filomena i jo a casa meva he tingut un Filomeno que li agrada jugar amb el MIC. He estat amb un permís de paternitat. Sí que dormo bé, de quarts de deu de la nit a quarts de vuit del matí. D'una tirada. Què més es pot demanar. Enric no marxis gaire lluny que em queda la segona part del permís de paternitat". El nen pot ser adoptat o de maternitat subrogada, com els dos, Elies i Joana, del seu company Toni Cruanyes. Té dos pares guaperes, l'Eloi i el Xavi:

eloi cordomi boda2

eloi cordomi boda3

Eloi Cordomí i Xavier, el dia del seu casament, Instagram

La parella porten set anys casats i han ampliat la família amb un nen. Benvingut a una casa plena d'amor i de bons presagis. Cordomí és fabulós.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat