Un dels presentadors diaris de TV3 fa una setmana que no fa el seu programa. Lluís Marquina, que condueix la part més frívola del Tot es mou, la que va entre Jordi Cañas i Pilar Rahola per entendre'ns, va abandonar divendres 25 de gener el programa a la meitat. Va donar pas a publicitat i no se'n va saber res més. A la tornada apareixia una de les tertulianes, Elisenda Pineda, dient "Presento jo. Molt malament se m'ha de donar perquè no sigui capaç de donar pas a quatre seccionetes, a hihi haha i a acomiadar el programa. És fàcil". Així porta una setmana. Dins de TV3 ha causat estranyesa que s'hagi optar per una cara que no forma part de la casa ni de l'equip. Mentre Pineda diu que "és fàcil" hem vist Marquina transvestit fent de la seva mare per parlar al convidat de dilluns Sergi López. Un gag enregistrat.

marquina mare tv3

lluis marquina herpes TV3

TV3

A la seva última aparició divendres (segona foto) se li notava alguna cosa a la cara, a la seva meitat dreta (esquerra per l'espectador). Lluís Marquina pateix una molesta infecció a la pell. Segons fonts de TV3, es tracta d'un herpes que li ha sortit a la cara i no està per sortir a fer pantalla. Els espectadors l'han trobat a faltar. Des que ara fa exactament un any substituïa Vador Lladó de Tarda oberta ha fet tots els papers de l'auca a TV3. Substituir Francesc Sòria a Tot es mou, La Cantada d'Havaneres, el sorteig de la Grossa, el programa TV3 X un tub, la secció La TV és cultura de l'APM o els anuncis de BBVA que patrocinen bona part de les pauses de la casa:

image002

Marquina Riau 1

image002

TV3XUnTub Marquina

TVC LLUIS MARQUINA 1

Lluis Marquina publicitat BBVA

marquina imitacio tv3

TV3

Marquina té fins i tot imitació a Polònia a càrrec d'Ivan Labanda, un mèrit que pocs en aquest país poden dir, com Oriol Junqueras. La seva secció ha anat reinventant-se en els dotze mesos que porta emetent-se. De la idea inicial de fer una tertúlia televisiva com la d'Arusitys, amb talls de programes d'altres cadenes, han acabat fent l'entrevista a un VIP fent-li fer accions que interrompin l'entrevista per fer-la aparentment més amena. La fórmula repetida fins a l'infinit que encara resulta: Tot es mou acostuma a ser líder d'audiència alternant-se segons el dia amb el sempre competitiu Sálvame. Aquesta setmana les dades han estat: 13,1%, 14,1%, 15,3% i 13,3%. Marquina és el teloner de la part final del programa: Pilar Rahola sempre és la més vista i enfila les quotes d'audiència cap al 20%. 

marquina tv3

eli pineda tv3

TV3

Marquina, a qui desitgem una recuperació ràpida, tenia més candidates, a banda de Pineda, per substituir-lo. Algunes de personal fix de TV3. Laia Ferrer hauria fet un bon paper però a la taula hi té la millor substituta possible: Mari Pau Huguet.