Queda poc per una altra de les bodes de l'any, amb permís de la que vam viure fa uns dies amb el germà de Gerard Piqué, Marc, i la seva parella de tota la vida, Maria Valls. I és que dissabte 8 es casen Tamara Falcó i Íñigo Onieva, una parella de celebrities que semblen com allò de les margarides mentre es van traient pètals: ara ens estimem, ara no, ara ens casem, ara no, ara et poso les banyes, ara no. I així fins a l'infinit. Sembla, però, que ara sí que sí, ara sí que hi haurà bodorrio por todo lo alto entre la filla d'Isabel Preysler i el relacions públiques, tot i el testimoni recent d'una suposada amant del nuvi, que ha buidat el pap explicant fil per randa com va conèixer íntimament Onieva el passat mes de març de 2022, abans de l'escàndol del morreig al festival Burning Man del desert de Nevada, i que va suposar la ruptura de la parella i la cancel·lació del compromís matrimonial.

Íñigo Onieva y Tamara Falcó
Íñigo Onieva i Tamara Falcó

Ella, policia nacional, va caure a la xarxa de l'Íñigo, "Me enamoré", diu l'agent. El millor, però, el record de què va passar després que els presentessin a la discoteca Lula Club: flirteig i una festa de pijames sense Tamara. "No nos podemos enrollar", li deia ell. Però segons ella, sí que ho van fer: van tenir relacions al lavabo de la discoteca. "Cerrado ya Lula y yo borrachilla, fuimos al baño... ¡Imagínate!". Tot i aquest testimoni (vaticinem que no serà l'últim d'aquí a que es casin Onieva i Tamara), el casament segueix el seu rumb i aquest dijous a El programa de Ana Rosa han revelat algun detall més de la cerimònia i la festa que l'acompanyarà. I no parlem de la llista de noces ni dels regals.

Ha estat la col·laboradora Leticia Requejo qui tot i no poder revelar el secret més ben guardat de l'enllaç, com serà el vestit de núvia que lluirà Tamara Falcó, sí que ha esbombat una decisió dels nuvis de cara a aquell dia que ha generat molta polèmica des que els convidats han començat a saber-ho. I és que la parelleta feliç, "para preservar la exclusiva, la decisión que la pareja toma es que no haya móviles en lo que es toda la ceremonia, desde que se entra a El Rincón hasta que se sale". Res de mòbils des que el personal entri al lloc on es farà tot. Per què? Perquè no volen veure ni en pintura com ningú els hi llença per terra l'esclusivíssima que tenen pactada amb una revista, on es mostraran totes les fotos, imatges, looks i modelets de la boda. I és clar, molts dels convidats han muntat en còlera, i no estan gens d'acord amb aquesta mesura, "sobre todo, por la presión de tener hijos o necesidades que atender en esas horas".

Els convidats, doncs, que no podran fer com Tamara en aquesta imatge, tenir un mòbil a les mans. Per tal que es respecti la seva decisió, Tamara i Onieva han decidit posar unes guixetes on cada convidat o cada parella posarà el telèfon mòbil dins, uns espais vigilats constantment. Els convidats podran utilitzar el seu aparell quan vulguin, sempre que no surtin de la zona perimetrada. Vaja, com si estiguessin en una presó de màxima seguretat. Què hi ha dit Ana Rosa Quintana al respecte?: "Cada teléfono es una cámara, y ya no es por preservar o no la ceremonia. Es que también es un rollo estar haciéndote selfies... Que la gente disfrute de un evento sin necesidad de estar retransmitiéndolo continuamente. La gente va a los conciertos, pagan un dineral y no lo ven porque están todo el rato viéndolo a través de un móvil. Yo no lo entiendo"... Li faran cas a Tamara i al seu futur marit? Hi haurà qui se salti la norma a la torera? I el més important, continuarà havent-hi boda? Sortirem de dubtes el proper 8 de juliol.