Dues setmanes i un dia. El compte enrere ha entrat en una fase seriosa, comencem a creure en el miracle. Sí, som dels que pensàvem que Tamara Falcó i Íñigo Onieva mai no acabarien passant per l'altar, que aquesta nova oportunitat acabaria en fiasco. Per molt que els mirem i els remirem, no fan bona parella. Els que els separa és més fort que el que els uneix, bàsicament una sospita: que el madrileny tornarà a fer-li el salt a la filla d'Isabel Preysler. Ha estat un animal nocturn i un conqueridor empedreït, i la versió 2.0 casta i beata no se l'empassen ni els més cafeteros. Però vet aquí que som a tocar del 8 de juliol i malgrat tot el que ha passat en aquest serial, la boda continua endavant. Hi ha raons poderoses 

Una no és quantificable, és la vergonya d'haver de cancel·lar el casori perquè te l'han tornat a jugar. Pensin en les cares, els comentaris i els titulars si a Onieva se li'n va l'olla i la deixa tirada amb el seu caríssim i suadíssim vestit de Carolina Herrera. També hi ha un altre motiu que es resumeix zn una xifra: més d'un milió d'euros, a repartir-se a pachas. És el preu pactat pels especials que '¡Hola!' dedicarà als personatges, en la que sortirà tot quisqui que estigui a la llista final de convidats a la Finca el Rincón. Tots menys un VIP molt VIP que ja ha baixat del carro, és oficial. Arriba de la banda de la núvia i és simptomàtic.

Íñigo Onieva y Tamara Falcó GTRES
Íñigo Onieva i Tamara Falcó /  GTRES

Enrique Iglesias, d'acomiadar de la feina Íñigo Onieva a declinar assistir a la boda de Tamara Falcó

La Falcó ha convidat tot el clan Preysler: Chábeli hi anirà, Ana Boyer també. El veterà Julio Iglesias sembla que no. Queden els germans: un d'ells li ha dit que tampoc no li guardin cobert al banquet, que es queda a casa seva. Poden ser només dos, o Julio José o Enrique Iglesias. Tots dos coincideixen en que són cantants i que no els hi agrada el seu futur cunyat. El primer ja va rajar d'ell per posar-li les banyes a Tamara, i el segon no va fer res per evitar que l'acomiadessin de la feina. Tanmateix gestionen de manera diferent el seu rebuig. En Julio ja ha confirmat que assistirà acompanyat de la seva nova parella, és el més frívol i sabrà fer el paperot i passar-s'ho bé. El segon el que ha confirmat, però, és que no comptin amb ell. Ho explica Sandra Aladro, periodista d'Ana Rosa Quintana i de l'agència fotogràfica GTRES.

Julio José Iglesias GTRES
Julio José Iglesias / GTRES
Enrique Iglesias efe
Enrique Iglesias / EFE

Les raons de l'Enrique: fòbia, no ho suporta

L'Enrique ha ofert aquesta explicació de manera oficial: no es tracta de cap compromís laboral, concert o gravació. El que pateix és "fobia a las reuniones sociales, no ha ido a ninguna boda, nunca va a actos sociales en los que tenga que estar sentado en una mesa con 15 personas durante tres horas". Molt fi. "No va a nada que no sea íntimo o familiar porque no lo soporta, le produce mucha incomodidad". Els malpensats podrien dir que potser no considera Íñigo com de la família. Però no gens la Tamara, que "lo sabe de siempre, porque por eso no ha ido a otras bodas ni otras cosas, a ella no le importa, cuenta con su cariño y otras cosas". De somiar amb que cantés a la boda a veure com et tornen la invitació. En toda la cara. 

Sandra Aladro Tamara Falcó Ínigo Onieva Telecinco
Sandra Aladro sobre la boda de Tamara Falcó i Ínigo Onieva / Telecinco

L'Univers continua parlant, Tamara. Bé, en aquest cas canta. Alerta