Aquest cap de setmana hi ha hagut molts casaments a Catalunya per lluir una feliç coincidència: l'arribada de l'estiu, la revetlla de Sant Joan, el cap de setmana i el naixement d'un nou matrimoni. No hi ha res més maco que celebrar la nit més curta de l'any anant de boda: festa, felicitat, amor, música, menjar bé i gent guapa. O molt guapa. Ha estat el cas de la boda de Marc Piqué i Maria Valls, el germà de Gerard Piqué i la cunyada de Clara Chía. Un casament amb molts convidats VIPS, però hi havia una VIP que no s'ha explicat. Entre la llista de persones properes a la família Piqué hi ha una de les cares més famoses de TV3, la millor presentadora que té la casa: Helena Garcia Melero. Segons ha pogut saber EN Blau en exclusiva, el look que ha penjat la Melero a Instagram no era a una boda qualsevol, era a la boda de la Família Pique. La conductora de Tot es mou ha estat com sempre, discreta, i ha volgut compartir amb els seus fans el vestit de convidada a un casament d'estiu, impressionat estilisme de Marta Martí, però sense revelar quin casament era. No dona cap pista, ni el lloc, ni els nuvis, res. Per prudència. No volia lluir que era present a la boda de l'any, la que consagra Clara Chía com a parella de Piqué.

Melero va seguir fil per randa el dress code que indicava la invitació: "Les dones hauran d'anar amb vestits colorits, florits i amb calçat còmode. Es recomana no dur taló d'agulla" perquè la festa es feia als jardins de la masia de casa de la núvia a Sant Andreu de Llavaneres. La periodista era, als 54 anys, la més ben vestida de la boda, la més elegant, amb sandàlia plana i un conjunt de faldilla de quadres de colors i una peça superior sense mànigues de color verd. A la cintura una boa peluda blanca com un cinturó. Elegantíssima, sense anar massa maquillada, era la més guapa. El verd li escau. Com ha demostrat aquest dilluns al seu programa de TV3:

Melero a la boda dels Piqué Instagram
Melero a la boda dels Piqué Instagram
Helena G. Melero TV3
Helena G. Melero TV3

Aquest dilluns Melero encetava l'estiu amb un fons verd, vestida de verd i amb els seus ulls blaus verdosos com el mar de la seva Cadaquès. La presentadora venia d'un pont on va haver de fer programa divendres amb el temps just per tancar setmana i sortir cap a un casament dels molts que hi va haver a Catalunya per la revetlla de Sant Joan. Sí, la Melero va anar de convidada a una boda divendres 23 de juny. I només EN Blau ha pogut saber que era la boda de Marc Piqué, germà de Gerard Piqué. També hem pogut saber quin és el vincle de la Melero amb els nuvis: és amiga dels pares de Piqué, la Dra. Montserrat Bernabeu i Joan Piqué. La mare del nuvi va triar un verd també molt afavoridor:

Montserrat Bernabeu i Josan Piqué GTRES
Montserrat Bernabeu i Joan Piqué GTRES

Helena García Melero convidada estel·lar, tan famosa a Catalunya com Gerard Piqué. I discreta. Podria haver fet una secció de cor aquest dilluns explicant interioritats del casament. Ni una paraula, ningú sabia que hi havia anat, excepte EN Blau. La periodista tanca un dels seus millors anys. El seu programa Tot es mou és, dels canvis introduïts per la nova direcció de TV3, el que millor funciona. El magazine de tardes va abandonar la franja posterior al culebrot per encabir-hi Planta baixa i passar als migdies. Que TV3 hagi retallat el programa d'Agnès Marquès a la meitat demostra que la feina de la Melero és molt difícil: aguantar 4 hores de programa sense co-presentador i estar sempre impecable.  El seu èxit ha augmentat als migdies i demostra que no cal recórrer a productores externes per fer un programa informatiu, entretingut i cordial. Tot es mou funciona millor ara al migdia, en plena competència amb Ana Rosa Quintana, García Ferreras i Antena 3. Si Ana Rosa fa crònica negra, Melero treu a Carlos Quílez. Si Antena 3 emet receptes de Karlos Arguiñano, la Melero fa una secció de cuina. I així s'enlaira a audiències al voltant del 12-13%, sovint líder i amb un bon paper, sense estridències ni escàndols. El programa ha decidit posar nom als seus seguidors, els Mouers. Tot plegat lligat per la millor presentadora de TV3. La persona que tothom voldria convidar al seu casament.