L'home del moment és Íñigo Onieva, el futur gendre d'Isabel Preysler. La seva filla mitjana, Tamara Falcó, la noia que va tenir amb el seu segon marit, el difunt Marquès de Griñón, anunciava que es casava el 17 de juny de 2023. Falta molt per aquell dissabte i ja veurem. Ho anunciava a Instagram i al programa més vist d'Espanya, El hormiguero. A  Antena 3 la van veure tres milions d'espectadors i un increïble 24% de share. A Instagram cal sumar-li 1,3 milions de followers del compte de la pija més famosa d'Espanya. Més de 4 milions de persones han assistit a la notícia, la filla solterona, missaire i més mediàtica de la Preylser acaba casant-se i passant per l'altar. Ensenya un anell estrany i molt lluït. Li fa un petó a la boca al seu noi a Instagram però no és l'únic. Al futur nuvi li agrada fer petons a la boca, a altres noies.

Tamara Falcó anillo prometida GTRES
Tamara Falcó anell promesa GTRES

La Preysler ha vist morir dos exmarits, pares de dues de les seves filles filles, Ana Boyer i Tamara: Miguel Boyer i Carlos Falcó, i aquest divendres fa anys el pare de la tercera filla, la gran Chábeli. El primer marit Julio Iglesias, tito Julio que diu Tamara, fa 79 anys. Doncs aquest divendres un vídeo filtrat a una web antigovernamental, Estado de Alarma, ha acabat amb el conte. La carrossa es torna carabassa i la princesa en ventafocs. El web de Javier Negre, acomiadat de Telecinco i d'El Mundo, rep una filtració interessada, just l'endemà de l'anunci de casori, es publica un vídeo gravat amb un mòbil d'un amic del noi mentre era de vacances als EUA gaudint d'un concert a un festival musical a Nevada. I allà, fa pocs dies, Íñigo Onieva hi apareix morrejant-se, donant-se la boca amb una atractiva noia. Tamara deu flipar, la Preysler potser no tant, ja se sap que el nuvi no li fa el pes. Aquest és el vídeo:

EDA TV 1
EDA TV
EDATV 2
EDA TV 

Més de 80 mil persones es van reunir entre el 28 d'agost i el 5 de setembre passats, tot just fa 2 setmanes, al Desert Black Rock de Nevada, als EUA, per celebrar aquest esdeveniment en què construeixen una metròpoli temporal durant una setmana i al final, calen foc a un home de fusta gegant. Concerts, disbauxa, drogues, alcohol, sexe i música. Al vídeo s'hi veu Onieva amb samarreta fosca i collaret besant-se amb una guapíssima jove que no és, ni ho sembla, la sempre educada i mig monja Tamara Falcó. Si són parella oberta, si són Shakira i Piqué o si un petó no són banyes, ells sabran. Però el vídeo demostra que hi ha molta gent, propera a la dreta com la Preysler o Vargas Llosa, interessada que aquest casament no arribi a celebrar-se mai.

Íñigo Onieva GTRES
Íñigo Onieva GTRES

Segons revela el web que publica el vídeo "Los rumores de infidelidad siempre han rodeado a esta pareja desde que comenzaron a salir y existen testimonios de personas que le habrían visto ser infiel en su discoteca Lula, aunque nunca se ha conocido prueba gráfica de ello. Finalmente, el ideal de hombre perfecto que persigue Onieva cae por su propio peso al ver las imágenes de su apasionado beso con esta misteriosa chica. El prometido de Tamara Falcó y sus amigos bebiendo y bailando en el festival. La persona que graba las imágenes se encuentra haciendo una panorámica de todo el evento cuando, de repente, capta una impactante imagen: Íñigo de espaldas y frente a él una chica morena con un gorro y gafas de sol que le acaricia la cara mientras se besan. Posteriormente, el chico se gira y se ve expresamente que es el prometido de Tamara Falcó". La Preysler ja té la prova que buscava. Tamara ja pot dir missa.