Esprint final de la boda més incerta de la història. Tamara Falcó i Íñigo Onieva han anat superant tots els obstacles imaginables per convertir-se en marit i muller, però a 8 dies de la gran cita, ha saltat la bomba. Sorpresa: una presumpta amant del nuvi ha buidat el pap explicant fil per randa com va conèixer profundament el relacions públiques. Va ser el mes de març de 2022, abans de l'escàndol del morreig al festival Burning Man del desert de Nevada, i que va suposar la ruptura de la parella i la cancel·lació del compromís matrimonial. Ella, policia nacional, va caure a la xarxa de l'Íñigo, molt aficionat a la galanteria. "Me enamoré", relata l'agent. 

El testimoni ha sorgit al mitjà ultra de Javier Negre, curiosament el primer a fer-se ressò del famós vídeo del petó. L'ex del Mundo i d'Ana Rosa Quintana vol ensorrar-li el casament a la família Preysler, no queda cap mena de dubte. La dona explica que els van presentar a la discoteca Lula Club, que va haver-hi flirteig i una segona cita definitiva: una festa de pijames en la que, sorpresa, no hi havia la Tamara. "No nos podemos enrollar", li deia ell, perquè tenia por que se n'anés de la llengua. Però la carn és feble, al final va passar el que havia de passar: van tenir relacions al lavabo de la discoteca. "Cerrado ya Lula y yo borrachilla, fuimos al baño... ¡Imagínate!"

EDATV 2
Iñigo Onieva besant una dona que no és Tamara Falcó / Youtube

Íñigo Onieva, infidel a Tamara amb una policia nacional, relacions en un lavabo de discoteca

La cosa no va acabar allà, van anar a casa junts. A quina casa? A la que compartia amb la seva futura esposa. Van passar la nit i no precisament fent macramé. En llevar-se, la màgia havia desaparegut per part del Don Juan: "Te tienes que ir que a las diez viene la de la limpieza" Tot calculat, un professional. El relat de la jove, que en aquell moment era soltera, és sagnant amb la Tamara.  "No me hablaba de ella para nada" en un principi, però ja posats en faena, "intentó conquistar a su amante con comentarios negativos hacia Tamara". Comentaris que seran el segon capítol d'un serial que farà tremolar Villameona. O no, perquè Onieva s'ho esperava. Sabia que passaria.

Tamara Falcó cocinera GTRES
Tamara Falcó mosquejada / GTRES

Onieva, molest però resignat. Tamara sabia d'aquesta infidelitat, segons Telecinco

Telecinco ha tractat el tema i ofereix la versió dels contraents: Onieva ja va expiar aquest i d'altres pecats. Quan el van enxampar posant banyes i mentint, va tenir una conversació molt sincera amb la Tamara. Efectivament, hi havia uns quants lapsus, amiguitas, roneos i aventures durant la seva relació. Tot i això, l'aparició d'aquest tema en dates tan sensibles "perturba. Le ha molestado, pero lo grave viene ahora. Parece que le habló mal de Tamara, le decía que era un paripé". Pel que asseguren a AR, la relació seria real. Però com que la cristiana i catòlica Tami ja ha perdonat, no hi ha marxa enrere. Això sí, els morros els té assegurats.

Iñigo Onieva Telecinco
Iñigo Onieva, infidel / Telecinco

L'última ofensiva serà terrible. Prepara't, Íñigo. Arriba el camió de les escombraries.