Divendres va ser festa grossa a casa dels Piqué. Es casava el germà petit del Gerard, el Marc, amb la seva nòvia de tota la vida, Maria Valls, en una cerimònia religiosa a la parròquia de Sant Vicenç de Montalt, a les sis de la tarda, i després celebració a todo trapo a una masia que té la família de la núvia a Llavaneres. Hi havia molta expectació per veure, no tant els nuvis, sinó l'exjugador del Barça i sobretot, la seva parella, Clara Chía, i el look que portaria, després que aquest mitjà ja va informar que l'havien vista quan entrava a una luxosa botiga de roba de Barcelona per triar el modelet que es posaria en aquesta data assenyalada.

DL u535336 023
Gerard Piqué i Clara Chía / GTRES
DL u535336 021
El nuvi, Marc Piqué / GTRES
pique clara chia boda germa europa press
Gerard Piqué i Clara Chía / Europa Press

Finalment, la tria va originar el que s'esperava, diversitat d'opinions. Un vestit daurat amb tirants, de la marca de Victoria Becham, que costa uns 1.200 euros. I com a complements, un penjoll daurat al coll i un braçalet a joc, i als peus, unes sandàlies de vinil de taló alt. Va ser, sens dubte, una de les imatges de la vetllada, amb la seva parella amb un vestit sobri, corbata a joc i un mocador a la jaqueta. També vam veure els protagonistes, els nuvis, ballant i gaudint del seu dia, i als pares del Marc radiants, ella amb un vestit de color verd. Però sens dubte, una de les imatges d'aquest casament va ser una no-imatge. La dels nebots del nuvi, Milan i Sasha, que tot i que es casava el seu tiet, al qual adoren, estaven a quilòmetres de distància, concretament, a Costa Rica, amb la mare.

La cantant colombiana, els seus fills i el germà de l'artista han estat uns dies a la terra dels ticos, en una casa propietat de la top Gisele Bundchen. Una absència, doncs, del casament, molt sonada. Es va dir que el principal motiu era que com que li tocaven a la mare, ja que Piqué els podia tenir, segons l'acord, fins el dia 19, no hi va haver manera que Shakira donés el seu braç a tòrcer, tot i les peticions del pare de perllongar uns dies l'estada amb ell perquè poguessin anar al casament del Marc. D'altres opinions al respecte es van sentir a El programa de Ana Rosa, on un col·laborador, Pepe del Real, va dir que la negativa de Shakira tenia a veure amb una clàusula al conveni de separació que estaria directament relacionada amb la presència de la Clara Chía. Però ara ha estat el paparazzi Jordi Martín qui ha afegit el veritable motiu.

marc pique maria valls2
Els nuvis, Marc Piqué i Maria Valls / Telecinco
marc pique maria valls3
Eufòria al casament de Marc Piqué i Maria Valls, amb Gerard i Clara Chía donant-ho tot / Telecinco

I la culpable seria la persona que tenen en la imatge, somrient al costat del seu ja marit: la núvia, Maria Valls. Segons el reporter català, que fa temps que se les té amb Piqué i Clara Chía, "Shakira está muy decepcionada con su ex cuñada, con Maria Valls. Siempre han tenido una excelente relación, pero Shakira interpreta que Maria la traicionó el verano pasado, cuando esta supo que Piqué tenía una relación con Clara Chía y se lo ocultó a Shakira, que en ese momento decidió cortar por lo sano con Marc Piqué y su pareja Maria Valls".

No sabem on aniran Marc Piqué i Maria Valls de viatge de noces. S'imaginen que van a Costa Rica i coincideixen allà amb Shakira?