El Preguntes freqüents segueix liderant els dissabtes, ara amb un vigorós 21,3% durant més de 4 hores. El Nacional s'ha fet ressò de l'entrevista a Artur Mas o a Joseba Egibar però En Blau para atenció al debat que es va produir de matinada entre Víctor Amela i Toni Soler. Probablement hagués tingut més morbo que sobre la pluralitat de TV3 haguessin convidat Ferran Monegal, que ha fet crítiques ferotges a TV3 i a qui el director de Està passant ha assenyalat públicament. Però Monegal cobra de la competència, La Sexta Noche, així que Amela va fer un bon paper: qüestionar TV3 des de la mateixa TV3. 

El FAQ's acostuma a culpar els polítics unionistes de no assistir al programa i alhora argumentar que falta pluralitat a la cadena. Però com va dir bé Laura Rosel: Tenir un convidat del PP no et converteix automàticament en plural. Bona autocrítica que va subratllar Amela amb la raresa que TV3 entrevisti en un cap de setmana els dos presidents de la Generalitat: Mas dissabte al FAQ's i Puigdemont amb Sanchis diumenge. Una mica excessiu en 24h però ningú canvia l'escaleta en funció del que faci la resta de la canal. Amela no posa l'accent en els que miren TV3 sinó dels que no la miren: "Molts catalans se senten orfes amb TV3".

El moment tens va venir quan Amela va recordar el dia que Arrimadas va ser convidada al FAQ's: "A TV3 hauria de venir qualsevol persona com a casa seva i (adreçant-se a Laura Rosel) no hauries de preguntar-li si parla en castellà o si no canta Els segadors. Vas insistir-li i no cal. No cal ser tan patriota ni demanar als altres expressions públiques de patriotisme. Si li preguntes i respon i tornes a insistir sembla una altra cosa". I el crític televisiu de La Vanguardia va recordar que Puigdemont i Losantos van arribar a dir el mateix en dies diferents: "Europa és un club de països decadents".

La reflexió de Toni Soler sembla definitiva: "TV3 és objectiu polític, és caça major. Creuen que sense TV3 el problema català desapareix" però el rovell va ser aquesta: "TV3 ha evolucionat en la mateixa mesura que el país", és a dir TV3 s'assembla a Catalunya. Ben jugat. Víctor Amela respon "Som a prop, en risc, de veure convertida TV3 en una bombolla filo-independentista". TV3 al mirall, llàstima que fos a les dues de la matinada.