Solidaritat en moments de crisi com l’actual. Són molest les iniciatives que apareixen aquests dies per ajudar les persones afectades pel coronavirus i per combatre la malaltia, també a les xarxes socials. Després de conscienciar la població amb les etiquetes #JoEmQuedoACasa i #YoMeQuedoEnCasa perquè tothom es confini i evitar que el COVID-19 continuï propagant-se, ara s’engega una nova campanya per recollir fons per a la investigació. Amb els hashtags #JoEmCorono i #YoMeCorono, la ‘Fundació Lluita contra la sida’, del doctor Bonaventura Clotet, sol·licita finançament per un estudi pioner al món que ha d’acabar definitivament amb el virus. I ja ha rebut el suport d’un munt de famosos catalans: els germans Aina i Marc Clotet, fills del president de la fundació, Nausicaa Bonnín, Sílvia Abril, Nora Navas, Sara Espígul, Bea Segura...

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas tardes, familia! Es hora de demostrar de lo que somos capaces como sociedad! Ahora son nuestros científicos quienes nos necesitan! Acaban de lanzar un ensayo pionero en el mundo para acabar con el Covid-19, el primero aprobado por la Agencia Española del Medicamento, y ahora necesitan nuestra ayuda para avanzar lo más rápido posible y frenar cuanto antes esta pandemia! Solo tenéis que entrar en www.yomecorono.com, ayudar con lo que podáis y compartirlo! si tenéis RRSS, podéis subir vuestra foto explicando la acción con el hashtag #YoMeCorono escrito en un papel para ayudar a difundirlo! ¡Unámonos y ayudemos a quienes trabajan sin descanso para frenar esta pandemia! Gracias, de corazón..

Una publicación compartida de Nora Navas (@noranavasactriz) el

 

 

Tots amb la frase de la campanya per fer-la arribar al major nombre de persones possible. Hores d’ara, l’associació ja ha obtingut més de 120 mil euros. I la xifra no para de créixer! Aportacions que han de servir per trobar la vacuna contra el coronavirus, i per la qual els especialistes ja treballen de valent a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat