El món mira a Clara Chía. La jove de 22 anys ha passat de l'anonimat a el top ten de les dones més buscades en un tres i no res. Sí, embolicar-se amb Gerard Piqué i convertir-te en la substituta de tota una Shakira té un peatge, però segur que a la seva ment mai havia arribat a imaginar-se aquest impacte tan brutal. Es podia fer una idea, però la venjança de la cantant ha estat tan volcànica que la barcelonina és permanentment al punt de mira. Amagar-se és difícil, els paparazzi l'empaiten. Com per exemple Jordi Martín, enemic número 1 de la parella i aliat per interès de la colombiana. 

Chía no és només la parella de Piqué, també forma part de l'equip de l'empresa de l'exjugador blaugrana, i ha participat a l'aventura de la Kings League. Diumenge no va faltar al seu lloc de treball al Camp Nou, un escenari complicat de gestionar sobre el paper: 92.000 persones amb telèfons mòbils i moltes ganes d'aconseguir una imatge sucosa, ja fos per tafaneria, per interès personal o fins i tot per fer negoci. La Clara va passar desapercebuda malgrat algun malentès i intoxicació interessada: per exemple, deien que s'havia fotografiat amb Gerard i els fills Milan i Sasha. Una ofensa per a la cantant, que ho ha prohibit per contracte per signar la separació. Chía, discreta, professional, zero protagonista, va treballar sense descans en una zona poc visible. La seva feina, però, va ser important. Com la de la resta de l'equip i companys.

CLara Chía Camp Nou Twitter
Clara Chía treballant a la Kings League / Twitter

Clara Chía passa desapercebuda a un Camp Nou ple amb 92.000 persones

Un cop acabada la Final Four es van fer la foto de família sobre la gespa. Després tot l'univers d'aquesta competició tan particular i plena d'èxit celebrava la cloenda amb un sopar de germanor. La barreja de personatges era important: futbolistes, presidents, streamers, treballadors, col·laboradors... Tota l'elenc. Hi havia, evidentment, grans noms: Ibai Llanos, TheGrefg, Perxitaa... i Piqué i Clara Chía, clar. A més a més coincidia amb l'aniversari d'Ibai, al que li van preparar una sorpresa en forma de pastís, cantant-li el 'cumpleaños feliz'. Sí, en castellà: Llanos no progressa en matèria lingüística catalana, no sortirà mai del "una miqueta" i el "no puc més". 

L'aniversari d'Ibai Llanos provoca un moment incòmode a la Clara, morta de vergonya

Quan el pastís va fer acte de presència a la sala algú va voler immortalitzar el moment amb un vídeo. Normal, són tots fanàtics de les xarxes, impossible que quedés en l'estricta intimitat. La Clara, obsessionada per evitar les càmeres des de fa uns quants mesos, va reaccionar una mica massa tard a l'aparició de l'operador improvisat. Va intentar amagar-se de totes les maneres possibles, com morta de vergonya, incòmoda. Però no ho va aconseguir i va quedar retratada. Això sí: la imatge és un clar missatge a navegants, la Clara no vol atenció. Amb la de Gerard Piqué li sobra. 

CLara Chía verguenza Twitter
Clara Chía morta de vergonya / @clagerfans

Una noia normal, 'niña bien', però normal. L'estan fotent tanta canya que comença a reflectir-ho en el seu comportament.