Jordi Martín és el paparazzo català que millor coneix els passos de Gerard Piqué. Va ser l'autor de les fotos de la portada d'Hola que oficialitzava la relació de l'ex del Barça amb la seva empleada Clara Chía, en una boda a l'Empordà. Des d'aleshores ha perseguit Piqué i Clara arreu, de la Cerdanya al seu restaurant preferit, el Sushi Bar del Turó Park, al carrer Tenor Viñas a 2 minuts a peu de la seu de Kosmos a Bori i Fontestà. El fotògraf es va plantar a la porta aparcat dins un cotxe per fer les fotos però Piqué el va veure i va decidir torpedinar les fotos. L'única manera d'evitar la imatge junts era que Piqué agafés un taxi i anés a buscar un paraigua per tapar la sortida de Clara. Dit i fet:

Taxi Piqué Jordi Martín Youtube
Taxi Piqué Jordi Martín Youtube
Gerard Pique paraguas YT
Gerard Pique paraguas YT

La teoria del fotògraf és que Piqué volia tapar que Clara Chía està embarassada o que s'ha fet la cirurgia estètica. Les fotos de diumenge al Camp Nou que ha publicat EN Blau demostren que ni una cosa ni l'altra. Als 23 anys, Clara Chía segueix prima i segueix amb el cutis llis. El que potser s'opera és la vista. Segons molts tuitaires i algunes fotos de cara, Clara pateix d'un ull tonto, que mira on no toca. Clara és estràbica. I al Sushi Bar surt amb unes ulleres de sol gruixudes com si s'hagués operat la vista o volgués ocultar els ulls:

Clara i Piqué al Sushi Bar YT
Clara i Piqué al Sushi Bar YT

Clara Chía només ha aparegut en una foto en primer pla, la famosa foto del compte d'Instagram de Piqué. Allà es tapa un ull amb els cabells, estratègicament. Sembla que quan no es tapa la vist pateix estrabisme. No és res greu ni que calgui corregir excepte si provoca algun complex. És cosa seva. Piqué posa un paraigües perquè detesta Jordi Martín i no vol regalar-li cap foto de la parella.

Clara Chía estràbica twitter
Clara Chía estràbica twitter

"Ella es bizca o tiene un ojo extraviado" diuen els tuitaires. EN Blau ja ho va publicar el passat mes de novembre: Clara Chía rep un pseudònim ofensiu i té un defecte a la cara que l'acomplexaPoques fotos i moltes amb ulleres de sol. Per què? Un grup de tuitaires fans de Shakira i molt hostils amb la catalana han revelat la raó: Clara Chía té un ull dropo, és guenya, una pupil·la mira de biaix.