Aquest cap de setmana ha estat tens al triangle més famós del moment: el que formen Shakira, Gerard Piqué i la tercera en discòrdia, Clara Chía. La nòvia de l'ex futbolista havia de trobar-se amb la seva enemiga número 1 durant la festa d'aniversari de Sasha, el petit dels Piqué Mebarak. Com que la festa es celebrava al pis d'en Gerard i no a la mansió de la colombiana, el veto a la jove de 24 anys no tenia efecte. S'ha produït, però, una situació molt estranya tenint en compte el torrent d'informacions que se genera al voltant d'aquests protagonistes: no tenim imatges, ni cròniques, ni filtracions del que ha passat a la celebració. Silenci a xarxes. Només hem vist unes poques instantànies del pare recollint la canalla al seu cotxe, o les dels avis Montserrat Bernabeu i Joan Piqué arribant a la festa en el seu vehicle. Res més. Sorprenent. 

Aquesta desaparició a xarxes socials i d'altres universos informatius podria tenir un motiu de pes. Podria respondre a una treva, cosa que seria força saludable per a l'estabilitat i tranquil·litat de les parts enfrontades. Però com s'hauria arribat a l'alto el foc? Aquesta és la mare dels ous de la qüestió. Si ha estat per un rampell de lucidesa i serenor, perfecte. Però una nova notícia, una bomba per ser més exactes, dibuixaria un altre panorama. Un de fosc, preocupant, amb totes les alarmes enceses. Un silenci forçat per una situació extrema, amb un dels protes a l'hospital. I aquesta és Clara Chía. 

Piqué coche cumpleaños Sasha Europa Press
Gerard Piqué, seriós, abans de recollir els nens a casa de Shakira / Europa Press
Montserrat Beranbeu y Joan Piqué padres de Gerard Piqué GTRES
Montserrat Beranbeu i Joan Piqué, pares de Piqué, arribant a la festa d'aniversari d'en Sasha / GTRES

Clara Chía atesa en un hospital de Barcelona, ha col·lapsat

Les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez, les Mamarazzis, posen el culebrot cap per avall. La jove Chía ha estat atesa en un hospital de Barcelona, el Quironsalut, perquè senzillament ha petat. No pot més amb la pressió d'haver-se convertit en un personatge vilipendiat per mitja humanitat. Des que sortís el seu nom i la seva imatge a la llum els comentaris, els insults, els rumors i les indirectes no han cessat. Tampoc les directes, les bufetades sense amagar-se'n: per exemple les de Shakira a la 'Session #53' amb Bizarrap. Això va disparar la seva popularitat, però en el sentit menys desitjable del terme. Ara la reconeixen pel carrer, li canten les estrofes més feridores, la collen a xarxes. Quan va començar la seva història amb el central sabia que no seria un camí de roses, però d'aquí a l'infern que està patint hi ha una distància notable. I ha caigut. Se sent assetjada, prou. 

Shakira Session #53 Bizarrap Youtube
Shakira a la Session #53 amb Bizarrap / Youtube

Laura Fa i Lorena Vázquez alarmen per la situació de la parella de Gerard Piqué i enemiga número 1 de Shakira

L'exclusiva assegura que ha patit un atac d'ansietat i que ha necessitat de tractament mèdic per superar la crisi. Segons les autores de la informació, el nivell d'angoixa de la Clara ha anat en augment durant les darreres setmanes. Piqué, conscient de les dificultats, hauria publicat la primera foto oficial de la parella com a gest de distensió i suport a Chía. Després van marxar a la Cerdanya, el refugi on troben pau i s'allunyen del soroll. Expliquen que l'endemà tenien plans a Barcelona, amb entrades pel concert d'Oques Grasses. Però les seves localitats van quedar buides, potser degut a un incident que va obligar a canviar de plans. La visita a l'hospital, per exemple. El que és ben segur és que aquest divendres a la tarda la parella va sortir de compres per preparar la festa d'en Sasha, hi ha fotos. Una visita a una farmàcia ha desfermat rumors de possible embaràs, però l'exclusiva de l'atac d'ansietat obre noves possibilitats. Sigui com sigui: la situació comença a deixar de ser un joc. No és la primera vegada que la Clara sucumbeix a la pressió. Tant de bo que pugui superar-ho, clar.

Tibar de la corda està molt bé. Però s'ha de saber quan parar.