En Blau fa molts divendres que proposa TV3 que emeti als migdies, en lloc del que té, un programa d'èxit de debò: la retransmissió de la Comissió de Control a la CCMA que se celebra al Parlament. Al ring dos boxejadors: Vicent Sanchis i Ciudadanos. Pel partit taronja Nacho Martín Blanco i Sonia Sierra. Sanchis els ha tombat tots dos per KO.

toni soler i jair

TV3

Les dèries de Cs són les de sempre. Si fa uns mesos demanaven el cap de Jair Domínguez per un tuit, ara van de caça major: Toni Soler. Sonia Sierra fa bona la màquina impressora d'Arrimadas i imprimeixen en gran un tuit del director d'Està passant:

sonia sierrra cp

Sonia Sierra: "Ribó és el Síndic del procés i Toni Soler ho subscriu. Treballa a TV3 i mostra las seva hispanofòbia. Els presentadors que no facin gala d'aquesta xenofòbia". Sanchis la tomba més implacable que un conseller de la Generalitat: "No entenc ni la pregunta ni la conclusió. Els tuits dels col·laboradors de productores externes a TV3 no estan contemplats al Llibre d'Estil. Si volen el revisem. Però no ho desviï a mi o a TV3. L'hispanòfob segons vostè és Toni Soler. I no ho ha dit a TV3. No hi intervindré perquè segons les nostres normatives no tenim per què corregir-lo si no ho diu a TV3".

sanchis tv3

Canal Parlament

Ciutadans que s'abraça a les normes ja coneix la norma: Sanchis no pot fer res amb els tuits de Toni Soler. I el director de TV3 està molt hàbil amb l'argument definitiu perquè Cs ho entengui: "Fins fa poc Jordi Cañas era col·laborador de TV3 (a Tot es mou) ¿Em farà a mi responsable dels tuits del senyor Cañas?". La clatellada retrona encara a la Sala dels Passos Perduts del Parlament. I dels vots perduts de Cs.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat