L'eurodiputat Jordi Cañas està nerviós. El dia que ha sabut que tindrà de company al Parlament Europeu un tal Carles Puigdemont ha comès una indignitat que el perseguirà. S'entén que Cañas estigui furiós però no s'explica que utilitzi el dolor d'una família per fer política. Cañas contesta de manera infecta i potser delictiva a un diputat del PSOE, Rafael Simancas, quan el socialista aclareix que pactaran amb els partits democràtics que vulguin. Cañas busca a l'hemeroteca i publica una foto antiga que hauria de suposar la seva dimissió:

Cañas va més lluny que mai: difon la foto d'un regidor, probablement socialista però tant fa, assassinat per ETA, estès a l'asfalt amb una manta protegint la seva imatge, el cap obert per uns trets d'etarra, la sang encara fresca i el paraigua de la víctima cap per avall. Ni que fos un regidor de Ciutadans Cañas tindria legitimitat per utilitzar un crim de manera tan repugnant. Cs ni existia els anys de plom d'ETA. Però ell fa com si haguessin estat víctimes de terrorisme. La família del regidor assassinat potser té alguna cosa a dir-li a sa senyoria eurodiputat.

puigdemont comin eurodiputats ML

jordi cañas acn

Marta Lasalas / ACN

Cañas està tens, els seus coetanis de Ciutadans han dimitit o els electors els han fet fora. Per postres l'únic pota negra que li queda prop és l'eurodiputat Javier Nart i va abandonar Ciutadans per la deriva ultra dels taronges.  No pot confiar-se que Cañas esborri el tuit, però si cau en la porqueria que acaba de publicar i l'elimina, aquesta és la captura del tuit:

tuit cañas

@jordi_canyas

Cañas a twitter es fa dir Canyas perquè la "eñe" no existeix. Com la seva vergonya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat