Nacho Martín Blanco és l'home de Ciutadans contra TV3. És divendres prenadalenc de Comissió de control a TV3 al Parlament i el taronja assetja Vicent Sanchis. Saül Gordillo i Núria Llorach no són objecte d'interès per l'oposició. Se les tenen sempre amb Sanchis. Cs ataca la seva víctima propiciatòria: FAQS. Un expolític, Joan Puigcercós, va opinar al programa de Mediapro que "Espanya aguanta cent morts a Catalunya perquè aquesta gent no té complexos". Cs li retreu a Cristina Puig que no el tallés i li digués que allò era "odi contra Espanya".

cris puig tv3

TV3

sanchis parlametn ACN

ACN

Sanchis respon: "Estic segur que moltes opinions al Parlament a vostè li repugnen. No crec que vulgui que retallem la llibertat. Vol que la senyora Puig faci el que vostè vol. És cansat que Ciutadans estiguin sempre dient als periodistes com fer la seva feina. Fins i tot li diuen al periodista què els ha de preguntar quan els estan entrevistant a vostès. És censura insuportable. Les declaracions del senyor Puigcercós poden repugnar com poden repugnar les declaracions que fa vostè, senyor Martín Blanco". El de Ciutadans no es cansa de rebre. Jair Domínguez ja li va dir "pimpín" (pringat).

martin blanco

Canal Parlament

Blanco: "Una moderadora com Cristina Puig és inadmissible que no talli el senyor Puigcercós. És ofensiu que insultin així el meu país, Espanya". Sanchis a Cs: "Em recorden vostès a Fumanchú perquè sempre creuen que hi ha un criteri maligne al darrere". Té raó Blanco quan diu a Sanchis "Vostè té una proverbial loquacitat". Ho demostra la més brillant resposta que s'ha sentit al Parlament en tot 2019.

 

vicent sanchis CP

Canal Parlament

La pregunta de Sonia Sierra (Ciutadans) per una col·laboradora de Tot es mou que convidava a masturbar-se en català: "Considera que és molt important masturbar-se en català?". Sanchis genial: "Senyora diputada, considero que és molt important masturbar-se".