L'atractiu de l'actor Carlos Cuevas és innegable, però hi ha dies en els que la cosa és senzillament escandalosa. Això de tenir el guapo pujat, ja saben. El de Montcada i Reixach té 26 anys, seguidors arreu del món i un futur laboral que fa patxoca. Per això quan somriu ho fa amb ganes i transmet una alegria immensa. Però és clar, si li afegeixes l'arribada de l'estiu, de les vacances i un entorn meravellós, la cosa pot arribar a ser èpica. I els resultats, especialment a les xarxes socials, demolidors. 

Cuevas passa uns dies a les Illes Balears. Una escapada a Formentera, a Eivissa i a Menorca. A les seves xarxes trobem un petit recull d'imatges del cap de setmana, i que reflecteixen a la perfecció perquè són illes tan visitades i estimades. Se'l veu feliç, serè, animat, joiós. I molt tranquil, en pau. Només en aterrar a la seva destinació van quedar ben clars els efectes beneficiosos d'aquestes escapades per a la salut física i mental.

Carlos Cuevas Formentera @carloscuevas
Carlos Cuevas a Formentera / @carloscuevas

El de 'Merlí' ha fet embogir tothom amb una instantània molt concreta presa en l'última destinació de les abans esmentades. Ell mateix s'ha encarregat d'esbombar-la. Parlem de la fotografia que il·lustra aquest article, i en la que llueix un somriure que el famós anunci de 'profident' només pot somiar. Tot és millor quan respires aquell aire, quan estàs en contacte amb la seva naturalesa i tradicions. Sobretot quan no està atapeïda de turistes i visitants, cosa realment complicada en aquestes èpoques. Però vaja, que Menorca amb molta gent segueix sent Menorca. Un luxe. Però no tot són platges, cales, postes de sol, parets seques i cavalls. També hi ha raconets de localitats com Ciutadella que paguen molt la pena.

Per exemple, el local del sindicat de la Confederació General del Treball d'aquest municipi, i que fa traslladar-te en el temps. La paret blanca de guix fa destacar encara més la clàssica bandera negra i vermella de l'organització anarcosindicalista, i per la qual Cuevas sembla sentir molta simpatia. És precisament el detall que converteix la imatge en única i inigualable, i que li fa somriure encara més. La publicació ha provocat un allau imparable de likes i un munt de comentaris. Evidentment hi ha molts dels seus seguidors que no tenen ni la més remota idea de què és la CGT ni de la seva història, però ho tenen fàcil: Google serveix per a això i per moltes coses (profitoses) més. En tot cas, sembla que en Carlos ensenya la poteta ideològica. Una vegada més. ¿Per què no?

Carlos Cuevas CGT Menorca Twitter
Carlos Cuevas a la CGT de Menorca / Twitter

Espera't que ara el sindicat no visqui una autèntica febre d'inscripcions gràcies al seu ambaixador inesperat. Al tanto, que tot allò que toca Cuevas es converteix en or.